Hirdetés

Próbáld ki megjelenés előtt Battlefield V-öt a PlayIT-en!

|

A legújabb Battlefield játék mellett egy csomó egyéb ütős cím is vár benneteket az Xbox One X zónában, ahol minden játék a jelenleg legerősebb konzolon pörög.

Hirdetés

Az Xbox One X zóna kirobbanthatatlan helyszíne a budapesti PlayIT Show-nak, ezt jól tudják már a visszatérő látogatók. A szervezők nem finomkodnak majd, temérdek Xbox One X konzollal pakolják tele ezt a területet, ahol rögtön exkluzív hozzáférést kaptok egy nagyon várt játékhoz, még annak megjelenése előtt. 

Már a budapesti PlayIT-en kipróbálható lesz ugyanis a november 20-án megjelenő Battlefield V. A DICE játékát kényelmes kanapékra lehuppanva, óriási 4K-s Samsung tévéken élvezhetitek. Ilyen eszközökkel tényleg lehetőségetek lesz arra, hogy a maximális élményt sajtoljátok ki a második világháborús lövöldéből még azelőtt, hogy az egész világ puskát ragadna. 

Persze nem a Battlefield V lesz az egyetlen játék, ami helyet kap az Xbox One X zónában. Ugyancsak az említett kanapékon csücsülve pörgethetitek majd a PUBG-t is, sőt elvihetitek például egy próbakörre az ősz legfontosabb versenyjátékát, a Forza Horizon 4-et, amelyben Nagy Britannia változatos tájain, négy évszakon át megy a száguldozás - ezt a játékot ráadásul profi playseatekben ülve is kipróbálhatjátok, minden adott tehát a vezetés élményének kimaxolásához. A futball szerelmesei pedig a FIFA 19-et nyüstölhetik, ami autentikus, focikapus környezetben, Xbox One kioszkokon fut majd. 

A legnagyobb címek mellett a független fejlesztők játékairól sem feledkeztek el a szervezők: az ID@Xbox felhozatal számos képviselője ugyancsak ott lesz november 17-én és 18-án a budapesti PlayIT Show-n. Íme a teljes lista: Castaway Paradise, Forsaken Remastered, Vigor, Road to Ballhalla, State of Anarchy - Master of Mayhem, Jump Gunners, Megaton Rainfall, Dead Cells, Defenders of Ekron, Overcooked 2, Tetra's Escape, TerraTech, Fall of Light, Graveyard Keeper, State of Mind. 

Jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT weboldalán. Ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)