Hirdetés

PlayKID - gyermeknap a GameStarral!

|

Unod már az állatkertet? Nincs strandolós idő? Nehezen szakadsz el a videojátékoktól? Gyere ki a hétvégén a Millenáris Parkba, ahol a GameStar stábja is jelen lesz saját standdal, színpaddal, vetélkedőkkel és értékes ajándékokkal!

Hirdetés

A gyermeknap mindig egy örömteli ünnep. A családok elmennek kirándulni, a szokottnál több fagyi és vattacukor fogy, a nap végén pedig minden gyermek boldogan pihen le, és örül annak, hogy nem kell a felnőttek felnőttnap nélküli, sanyarú életét élnie.

Az idei gyermeknap más lesz, mint a többi, és ezt te is jól tudod (Halász Judit is kint lesz amúgy, gyerekkorunk hőse). Május 24-25-én a Millenáris parkban kerül megrendezésre a PlayKid gyereknap, melynek keretében két napon keresztül izgalmas és érdekes programok várják a fiatalokat. A kötelező arcfestés mellett kipróbálható videojátékokkal, hagyományos játékokkal és társasjátékokkal, MiniKresz pályával, olvasósarokkal és egyéb elfoglaltságokkal tölthetitek ki a hétvége mindkét napját, és persze találkozhattok velünk, GameStarosokkal. Keressétek a GameStar színpadot, ott ugyanis részt vehettek különböző vetélkedőkben, és ha elég jók vagytok, értékes ajándékokat vihettek haza! Hogy pontosan mivel készülünk, arról később fogunk részletesen beszámolni, de mindenképp gyertek, jó móka lesz.

A rendezvény időpontja: 2014. május 24-25.

Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Nyitvatartás: 10:00-20:00 óráig

Jegy információk:

Egynapos belépő: 1000 Ft

Két napra érvényes belépő: 1500 Ft

A belépő ára levásárolható a rendezvényen, a GameStar standon ez a kedvezmény csak megadott termékre vonatkozik, erről később számolunk be nektek!

A belépés 14 éves kor alatt ingyenes. Aki május 21. éjfélig regisztrál a babanet.hu-n, szintén ingyen léphet be, a részvétel továbbá azoknak is díjtalan, akik egy a Mikulásgyárba hozott csomaggal kérkeznek.

További információk itt: gyermeknap.playkid.hu

Hamarosan többet megtudhattok a GameStar vetélkedőkről és egyedi akciókról is a helyszínen, nézzétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)