Hirdetés

Próbáld ki a legjobb játékokat PC-n és konzolokon a PlayIT Show-n!

|

Idei újdonságok és korábbi sikerjátékok is várnak majd a PlayIT Show powered by Mastercard rendezvényen!

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell várni, és a Hungexpón néhány év kihagyás után ismét megrendezésre kerül a PlayIT Show powered by Mastercard, hazánk egyik legnagyobb videojátékos rendezvénye, ahol minden gamer találhat magának valami izgalmasat. Akár videósokkal találkoznál, akár a legújabb játékokra vagy kíváncsi vagy inkább lootra vadászol, mindenképp ott a helyed!

A fórumokon zajlanak a konzolháborúk, de a PlayIT-en mindenki barát, és minden teret kap: lesznek Xbox Series X és S, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolok, PC-k és VR-szettek is!

Kipróbálhatsz olyan nemrégiben megjelent játékokat, mind a Dying Light 2: Stay Human, a Marvel's Guardians of the Galaxy, a Halo Infinite, a Biomutant, a PlayStation 5 kínálatának számos darabja, leülhetsz a haverokkal FIFA-zni vagy NHL-ezni egyet, Logitech G29 kormánnyal szerelt szimulátorülésekben játszhatsz a Gran Turismóval, táncolhatsz a Just Dance 2022 dalaira (nem kell szégyellősnek lenned, sokan fogják még ezt csinálni veled együtt), vagy Minecraftozhatsz, ha ahhoz van kedved. 

A retro gaming standnál régi játékgépeket találsz majd, megnézheted, mi jelentette a játékipar csúcsát az ezredforduló előtt. Ha bátor vagy és lootra vágysz, keresd fel a lehető legtöbb standot, és gyere a nagyszínpadhoz is! 

A PlayIT Show powered by Mastercard június 11-12-én lesz a Hungexpón. A rendezvény teljesen készpénzmentes, és érdemes előre jegyet váltani, már csak azért is, mert bizonyos jegytípusok (például a mindössze 1500 Ft-os K&H Normál jegy) csak elővételben vásárolhatók meg!

A legfrissebb hírekért, további bejelentésekért és programokért kövesd a PlayIT Show Facebook oldalát, valamint igazold vissza, hogy ott leszel a rendezvényen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)