Hirdetés

Próbáld ki a Quantum Breaket a budapesti PlayIT-en!

|

Többek között a Quantum Breakkel is játszhattok majd a budapesti Microsoft PlayIT Show-n.

Hirdetés

Az érdekes színpadi előadások, az izgalmas e-sport versenyek és a gyönyörű cosplayer hölgyek mellett mindig is fontos része volt a PlayIT rendezvényeknek az, hogy itt a legújabb videojátékokat is szabadon kipróbálhatjátok. Ez idén április 30-án sem lesz másképpen, többek között a Remedy legújabb sikerjátékával, a Quantum Breakkel is tehettek majd egy próbát.

A 10. születésnapját ünneplő budapesti Microsoft PlayIT Show-n ráadásul rögtön két platformon is játszhattok a Quantum Breakkel, ugyanis a Microsoft jóvoltából nem csak Xbox One-on, hanem PC-n is itt lesz először kipróbálható az időmanipulálós kaland. A játékot mi kifejezetten szerettük, az áprilisi GameStarban már el is olvashatjátok róla Chavalier tesztjét. Ha te is fontolgatod, hogy megveszed a Max Payne és az Alan Wake alkotóinak legújabb játékát, akkor itt a kiváló alkalom arra, hogy még a vásárlás előtt közelebbről megismerkedhessetek a Quantum Breakkel.

Április 30-án találkozunk!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)