Hirdetés

Brutális játékok és csinos cosplayerek várnak a ROG PlayIT Plus Budapesten

|

Igazán ütős programokkal készülnek az első budapesti PlayIT Plus szervezői, ez bizony valódi felnőtt móka lesz.

Hirdetés

Mi is remek emlékekkel tértünk haza a győri PlayIT Plusról, a budapesti rendezvény pedig már most nagyon várjuk. Az Xbox One PlayIT Show Budapest után ugyanis egy kis átállás után elstartol majd a budapesti ROG PlayIT Plus, ami a főváros első kifejezetten gamereknek szóló rendezvénye lesz. 

Korhatáros játékok 

A PlayIT Show-hoz hasonlóan, a PlayIT Plus is a Hungexpón várja a gamereket, ide azonban kizárólag 18 éven felüli játékosok léphetnek be. A 21 órakor induló rendezvényen egy halom játék várja, hogy végre ti is kipróbáljátok. A MediaMarkt standjáná CS:GO 1v1 és Gears of War 4 1v1 meccseken bizonyíthatnak a legjobbak. Ha valaki inkább a sci-fi FPS játékok felé húz, akkor mindenképpen szerencsét kell próbálni a Halo 5 4v4 csatákban. Nem ez lesz az egyetlen Halo játék, hiszen a Halo Wars 2-vel is játszhattok. A Daráló Zónában a verekedős játékoké a főszerep, itt a Mortal Kombat X-et, Marvel vs Capcom 3-at, az Injustice: Gods Among Ust és a Killer Instinctet lehet kipróbálni. Az autók és a foci szerelmesei sem csalódnak, lesz Forza Horizon 3 és FIFA 17 is. 

A felhozatalból jól látszik, hogy a durvább játékok mellett azért az örök közönségkedvencek sem maradnak ki, így mindenki megtalálj majd a kedvére valót. Nyugi, Minecraft nem lesz.

VR minden mennyiségben

A VR-eszközök teljes palettája kipróbálható lesz, így bátran a fejetekre húzhatjátok az Oculus Riftet, a HTC Vive-ot, a PlayStation VR-t, vagy éppen a Gear VR-t is. Ezeken a headseteken pedig olyan játékok várnak benneteket mint a Resident Evil VII, az Until Dawn: Rush of Blood, a Brookhaven Experiment és a The London Heist. Az ASUS bikaerős gépeit sem zárják el előletek, a Doom és a Resident Evil VII is ilyen masinákon fut majd. 

Ha még nem próbáltad a VR szemüvegeket, és most egy horror címmel esel át a tűzkeresztségen, akkor garantáltan egy életre megmarad majd benned az első kalandod a virtuális valóságban.

Fergeteges színpadi show

A PlayIT Plus Nagyszínpadán profi CS:GO játékosok brutális 3v3 meccseit nézhetitek meg, valamint a közönség is játszani fog. Ha PlayIT-ről van szó, akkor a Cosplay Show sem maradhat el, igazán dögös jelmezekre számítunk. Beliczai Balázs standup fellépése garantálja, hogy a nevetés sem marad el az első budapesti PlayIT Pluson. 

A Szomszédnéni Produkciós Iroda a győri PlayIT Pluson már bizonyította, hogy mennyire feldobja a show-t egy (vagy két) humorista, így mi is nagyon várjuk már Beliczai Balázs poénjait. 

GameStar Afterparty

A Meltdown kitelepülésén egy GS Afterparty formájában mi is jelen leszünk. Itt régi és új GameStar írókkal találkozhattok, összeeresztjük a régi nagyágyúkat és az ifjú titánokat egy kötetlen beszélgetés erejéig, amibe természetesen ti is csatlakozhattok. Végre meg lehet majd tárgyalni egy korsó sör mellett, hogy mi minden volt sokkal szebb, jobb és finomabb régen. 

Április 29-én este minden felnőtt gamernek ott a helye a ROG PlayIT Plus Budapesten, mi biztosan nem maradunk otthon! 

ROG PlayIT Plus Budapest

Időpont: 2017. április 29., 21:00-03:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A ROG PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)