Hirdetés

ROG PlayIT Plus - Debrecenben is hatalmas bulira készülünk

|

Stand-up előadóval, videósokkal, korhatáros játékokkal, e-sport versenyekkel, és persze rengeteg ajándékkal várjuk az érett gamer korosztályt.

Hirdetés

Dübörög az Xbox One PlayIT Show és vele együtt a ROG PlayIT Plus, következő állomásunk Debrecen, ahová május 6-án szombaton gördülünk be és reggeltől egészen hajnalig játszunk majd.

Este 8-kor veszi kezdetét a ROG PlayIT Plus, ahol a vidám játékokat leváltják a sokkal keményebb, korhatáros mókák. A VR headsetekben olyan rémisztő játékokat próbálhattok ki, mint a Resident Evil 7 vagy a The Brookhaven Experiment, de fröcsög majd a vér a For Honor csatamezőin és a Mortal Kombat  versenyen is, a Doom démonairól már nem is beszélve.

Ha megfáradnátok a nagy játékban, akkor kortyoljatok egyet a sörből (megvannak az előnyei a korhatáros rendezvénynek) és pihenjetek meg a nagyszínpad előtt, ahol nemcsak olyan videósok várnak rátok, mint a Gameday Irodás Kiss Imi vagy épp Zsozéatya, hanem fellép a Dumaszínház egyik stand-up comedy előadója, Szupkay Viktor is.

Természetesen az e-sport sem marad ki, CS:GO, Hearthstone és Battlefield 1 összecsapások várják a rajongókat, ha pedig a játék helyett inkább a hardver érdekel, akkor feltétlen érdemes felkeresni az ASUS standját és a Modding Zónát is, ahol lélegzetelállító gépszörnyek lesznek kiállítva.

Emellett rengeteg meglepetéssel és ajándékkal is készülünk, így semmiképp nem éri meg kihagyni a debreceni ROG PlayIT Plust!

ROG PlayIT Plus Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 20:00-02:00
Helyszín: Főnix Csarnok (4028 Debrecen, Kassai út 28.)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)