Hirdetés

ROG PlayIT Plus - sztárvendégek és rengeteg játék vár a nagyszínpadon

|

A budapesti ROG PlayIT Plus központi helyszíne természetesen a nagyszínpad lesz, ahol egész éjjel pörögnek majd a versenyek és előadások.

Hirdetés

Már csak négyet kell aludni és itt az Xbox One PlayIT Show, amit szorosan követ a korhatáros ROG PlayIT Plus, ahol elszabadulnak majd az indulatok. A rendezvény magasabb sebességi fokozatba kapcsol, komolyabb játékokkal, szakmai előadásokkal, durvább programokkal készülünk.

A ROG PlayIT Plus nagyszínpadán csapnak majd össze az ország legjobb Mortal Kombat játékosai, de ti is bezsákolhattok néhány ajándékot, ha kipróbáljátok magatokat az eSports Horizon játékaiban, vagy beneveztek a Resident Evil kvízre, ahol egy értékes főnyeremény várja a legjobbat.

Nincsen PlayIT cosplay nélkül, és ez a PlayIT Plusra is igaz. Éjféltől nagyszabású Cosplay Show várja az érdeklődőket, ha pedig a szemeitek helyett inkább a füleiteket kényeztetnétek, akkor érdemes egy kicsit korábban érkezni a nagyszínpad elé, hiszen este 11-től az ország egyik legismertebb stand-up előadója, Beliczai Balázs szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Természetesen YouTuberekből sem lesz hiány, hiszen előbb a GameDay Iroda két fenegyereke, Kiss Imi és Szirmai Gergő játszanak valamit a közönséggel, aztán pedig Zsozéatya és Radics Peti izzítanak be valami rage game-et, hogy a tőlük megszokott stílusban próbálják teljesíteni a rájuk váró kihívást.

Az estét egy fergeteges Guitar Hero verseny várja, ahol a Magnew jóvoltából több Guitar Hero Live játék is gazdára talál majd. Egész este a szokásos műsorvezető-páros, daev és BZ várnak rátok, így már csak miattuk is megéri felkeresni a ROG PlayIT Plus nagyszínpadát!

ROG PlayIT Plus Budapest

Időpont: 2017. április 29., 21:00-03:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)