Hirdetés

ROG PlayIT Plus - szombaton Pécsett bulizunk

|

Immár harmadik hete nincs megállás, ezúttal a pécsi Expo Center ad majd otthont a ROG PlayIT Plusnak, ahol ismét rengeteg izgalom vár rátok.

Hirdetés

Tovább dübörög a ROG PlayIT Plus rendezvénysorozat, Budapest és Debrecen után Pécs lesz a következő állomás, mielőtt néhány hetes szünetre vonulunk, hogy aztán Szegeden újult erővel térjünk vissza.

Este 8-kor veszi kezdetét a buli, ahol a vidám játékokat leváltják a sokkal keményebb, korhatáros mókák. A VR headsetekben olyan rémisztő játékokat próbálhattok ki, mint a Resident Evil 7 vagy a The Brookhaven Experiment, de fröcsög majd a vér a For Honor és a Battlefield 1 csatamezőin és a Mortal Kombat  versenyen is, a Doomról és a Gears of Warról már nem is beszélve.

Ha lazulnátok két meccs között, akkor vegyetek magatokhoz egy hideg sört (bizony, ez egy korhatáros rendezvény), és csatlakozzatok be a nagyszínpad programjába, ahol előadások, Cosplay Show, kvíz, társasjáték és persze rengeteg ajándék vár rátok. Találkozhattok majd a Gameday Irodás Kiss Imivel és Zsozéatyával, valamint fellép a hazai stand-up egyik kedvelt figurája, Felméri Péter is.

Ha versenybe szállnátok pár ajándékért, akkor érdemes a héten készülni egy kis 1v1 CS:GO-ra, és az sem árt, ha összedobtok pár versenyképes Hearthstone paklit. Akkor is érdemes lenézni, ha megnéznétek pár bika hardvert, ezeket ugyanis nemcsak az ASUS standján, hanem a Modding Zónában is megcsodálhatjátok.

Emellett rengeteg meglepetéssel és ajándékkal is készülünk, így semmiképp nem éri meg kihagyni a pécsi ROG PlayIT Plust!

ROG PlayIT Plus Pécs

Időpont: 2017. május 13., 20:00-02:00
Helyszín: EXPO Center Pécs (7632 Pécs, Megyeri út 72.)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)