Hirdetés

SimCity akció a PlayIT-en - vedd meg féláron

|

Az idei PlayIT keretében is elképesztő leárazások várhatóak, a mi szemünket egy elég durva SimCity akció akasztotta meg. Kemény.

Hirdetés

Idén április 13-án tér vissza a PlayIT Show, Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, amelyen természetesen a GameStar is jelen lesz teljes csapatával.

Ahogy ezt már tavaly is észlelhette a tisztelt nagyérdemű, a PlayIT-en szoktak lenni játékakciók, meglehetősen durvák. Tavaly ősszel mi is komoly pénzeket vertünk el a helyszínen. Az akciós játék kínálat sem tűnik rossznak, idén is nyögdécsel majd a pénztárca, morcos lesz az asszony.

Nekünk az 50%-os SimCity leárazás első körben bejövős, amelyet csak 5999 forintért vásárolhat meg minden PlayIT látogató április 13-án a SimCity standnál. A PlayIT Facebook oldalon meghirdetett felhívás szerint  a helyszínen a SimCity rögtön az Origin accounthoz kerül hozzácsatolásra, ezért mindenkinek érdemes hoznia Origin felhasználónevét és jelszavát. 

A PlayIT április 13-án, szombaton 9-21-ig vár titeket a Millenáris B épületben (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)