Hirdetés

Szerdától kaphatóak a Trónok harca koncertjegyek, egy napig extra kedvezménnyel szerezheted meg őket

|

A Sound of Thrones - Symphonic Live koncerten a Trónok harca sorozat legjobb zenéit hallgathatjátok meg nagyzenekari előadásban.

Hirdetés

A Sound of Thrones - Symphonic Live koncert 2017. november 18-án a Hungexpón nyújt majd felejthetetlen zenei élményt a Trónok harca sorozat rajongóinak. Már mi is nagyon várjuk a két felvonásos nagyzenekari előadást, amelyre hamarosan már az elővételes jegyek is megvásárolhatóak.

Holnap, azaz szeptember 6-án szerdán, délelőtt 10 órakor indul a hivatalos jegyértékesítés, amelynek már a legelső napján érdemes lecsapni a belépőkre, ugyanis egyetlen napon keresztül különösen kedvezményes, Early Access áron szerezhetőek be a jegyek. Háromféle jegytípus közül választhatnak azok, akik ott szeretnének lenni az év egyik legizgalmasabb zenei előadásán.

Az A szektoros ülőjegy csupán a holnapi napon 3990 forintba kerül, ez az Early Access ár. Utána elővételben 4990 forintos áron, a helyszínen pedig 5490 forintért vásárolható meg. A

B szektoros ülőjegy Early Access ára 6990 forint, elővételesen 7990 forintba, a helyszínen pedig 8490 forintba kerül. A B szektoros jegyek mellé az előadás A3-as posztere és egy welcome drink is jár ajándékba (gyerekeknek üdítő, felnőtteknek pezsgő). Fontos, hogy a szektorokon belül helyeket érkezési sorrendben kell majd elfoglalni.

Lehetőség van VIP jegy vásárlására is, ennek kizárólag a holnapi napon 10990 forint az Early Access ára. Ezután elővételesen 11990 forintba kerül, a koncert napján a helyszínen pedig 13990 forintért vásárolható meg. A VIP jegyek garantálják a színpad előtti legjobb ülőhelyeket, továbbá jár melléjük az előadás A3-as posztere, egy welcome drink, Trónok harca meglepetésajándék, ingyenes ruhatári szolgálat, illetve gyorsított bejutás a rendezvényre. 

Az Xbox One PlayIT Show Excellent VIP jegyeinek birtokosai, illetve a Trónok harca VIP (Kristian Nairn & Ellie Kendrick) jegyeket elővételben vásárlók ajándék jegyet kapnak a Sound of Thrones koncertre. Ehhez azonban előzetesen regisztrálniuk kell belépőjüket. A regisztrációs linket hamarosan közzéteszik a szervezők. Ez a regisztrációs lehetőség október 15-ig él. 

A Castamere-i esőket ugye már együtt hallgatjuk a helyszínen?

Sound of Thrones - Symphonic Live koncert

Időpont: 2017. november 18.
Kapunyitás: 20:00
Koncert kezdés: 21:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala
Weboldal: A Sound of Thrones hivatalos aloldal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)