Hirdetés

Lemaradtál a Trónok harca koncertjegyekről? Nyugi, lesz második előadás!

|

A Trónok harca rajongók hamar elkapkodták a belépőket a sorozat zenéit élőben megszólaltató koncertre, így az őszi PlayIT utáni órákra még egy előadást jelentettek be a szervezők.

Hirdetés

Az idei PlayIT alkalmával ismét találkozhattok a Trónok harca két szereplőjével, de nem csak emiatt lesz érdemes a Hungexpóra látogatni a rajongóknak. Idén egy Sound of Thrones koncert is várja azokat, akik végigizgulták a hét évadot és szeretnék meghallgatni az HBO sikersorozatának legemlékezetesebb dallamait egy nagyzenekar előadásában.

A szombati koncert iránt komoly érdeklődés is volt, így kicsit több mint két nap alatt el is fogytak a jegyek, de szerencsére nem maradnak ki azok sem, akik lemaradtak volna ezekről a helyekről. A szervezők meghirdettek egy második alkalmat is, így a PlayIT programjai után, vasárnap este is lesz egy előadás, egész pontosan kilenc órától, így lesz egy kis időtök a gamer kiállítás és a koncert között. A jegyvásárlás nemrég el is indult, ezen a linken tudtok lecsapni a belépőkre. De novemberben azok sem maradnak hallgatni való nélkül, akik annyira nem lelkesednek a westerosi sztorik iránt, hiszen Video Games Live előadás is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)