Hirdetés

Próbáld ki, milyen a Star Wars Jedi: Fallen Order 4K-ban!

|

Ha még nem szántad magad rá a vásárlásra, és csak egy lökésre vársz, vagy épp nincs 4K-képes készüléked, gyere el a PlayIT-re és nézd meg, milyen a játék Xbox One X-en!

A PlayIT szervezői igyekeznek mindig a lehető legváltozatosabb programkínálattal jelentkezni, de a show középpontjában még mindig a videojátékok állnak. Rengeteg konzolon és PC-n próbálhatjátok ki az elmúlt évek legjobb címei és megjelenés előtt álló játékok mellett akár az őszi szezon újdonságait is, köztük a nagyon friss Star Wars Jedi: Fallen Orderrel, mely alig több mint egy hetes lesz az őszi PlayIT napján, november 23-án.

Most is érdemes lesz felkeresni az Xbox One X zónát, ahol kioskok, valamint 4K TV-kre kötött Xbox One X-ek várnak majd titeket. A Star Wars Jedi: Fallen Order mellett a szeptemberben megjelent és nagy sikert aratott Gears 5, a Borderlands 3, a Man of Medan, a The Division 2, valamint a szintén nagyot futó The Outer Worlds is kipróbálható lesz, illetve egyebek mellett azt is megnézhetitek, milyen lenyűgöző a Forza Horizon 4 a világ legerősebb konzolján.

Érdemes lesz továbbá megkeresni azt a csúcs-PC-kből kialakított szigetet, ahol az Xbox Game Pass kínálatában elérhető játékok közül válogathattok, és a telepítettt címek közül azt próbálhattok ki, amit csak szeretnétek.

A PlayIT-re még kaphatók a jegyek elővételben, kedvezményesen. Itt találjátok meg őket, de siessetek, rohamosan fogynak a különleges típusú jegyek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)