Hirdetés

Találkozz a legismertebb hazai Minecraftosokkal a PlayIT-en!

|

Minecraft rajongó vagy? A Windows 10 PlayIT Show Minecraft színpadán mindenki ott lesz, aki számít.

Hirdetés

A világ legimádottabb sandbox játéka, a Minecraft itthon is hatalmas népszerűségnek örvend, nem csoda hát, hogy számos videós foglalkozik a témával. A PlayIT Show-n eddig is fontos szerepet kapott a Mojang játéka, most azonban az eddiginél is izgalmasabb programok várják a rajongókat.

A Minecraft ezúttal saját színpadot is kap, ahol egész nap váltják majd egymást a videósok. Nemcsak találkozhatsz kedvenceiddel egy fénykép vagy egy autogram erejéig, hanem érdekes előadásokat is meghallgathatsz. Anett és Ancsa, James, luckeY, Norbijo, Pankix, Vinmar és MrBurns is kilátogatnak, hogy lepacsizzanak a nézőkkel.

Természetesen számos egyéb program is vár majd a Minecraft zónában. Az igazán felkészülteket Kockakvíz várja, de meghallgathattok egy előadást a MesterMC szerverekről, lesz célbalövés, malacverseny és PaperCraft is. 

Windows 10 PlayIT Show

Időpont: 2015. november 28-29.
Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Itt jelezd, hogy jössz: Facebook esemény
A PlayIT Show hivatalos oldala: Playit.hu

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)