Hirdetés

The Crew launch trailer - holnap megjelenés, itt az utolsó trailer

|

A Ubisoft adott még utolsó lökést az autós MMO-jának és kiadta The Crew launch trailerét. Felkészültetek?

Hirdetés

The Crew megjelenésig már szinte csak órákban mérjük az időt, úgyhogy a Ubisoft még egyszer utoljára emlékeztet minket, hogy mit várhatunk az eddigi legdurvább autós játékuktól.

Ha ott voltatok a PlayIT-en, akkor meghallgathattátok, ahogy egy élő demó kíséretében a Ubisoft UK munkatársa, Holly Cooper mesél nektek a legújabb versenyjátékról. Sőt, ki is próbálhattátok a The Crew-t a rendezvényen, de akár a nyílt bétában is részt vehettetek. Reméljük, hogy ez elegendő információ volt, mert a The Crew teszt bizony egy kicsit mindenképpen késni fog, mert a Ubisoft csak a játék megjelenésekor adja majd az újságírói példányokat, hogy már teli szerverekkel tesztelhessünk.

Addig is, itt a The Crew launch trailer, fogyasszátok egészséggel.

A The Crew megjelenés december 2-án, azaz holnap várható, úgyhogy hamarosan minden kiderül, addig is érdemes megnézni a gépigénytThe Crew előrendelés egyébként mindenféle jutalmakkal jár, nézzétek meg a linken, aztán nyomjatok a megfelelő gombra, ha úgy érzitek, nálatok tuti befutó lesz.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)