Hirdetés

Találkozz a Trónok harca sztárjaival a budapesti Xbox One PlayIT Show-n!

|

A Trónok harca sorozat két színésze is tiszteletét teszi majd a budapesti PlayIT-en. A rajongóknak kötelező a részvétel!

Hirdetés

A PlayIT szervezői minden évben igyekeznek újabb remek programokkal bővíteni az aktuális rendezvényeket és a jelek szerint sikerrel is járnak, hiszen folyamatosan egyre ütősebb a PlayIT Show-k felhozatala. Idén áprilisban például a közkedvelt Trónok harca sorozat két szereplője is ellátogat a budapesti Xbox One PlayIT Show-ra.

Az elmúlt szombaton Győrben lezajlott az idei év első PlayIT Show-ja, illetve remekül zárult minden idők első PlayIT Plus rendezvénye is, de természetesen nincs megállás. A PlayIT legközelebb Budapestre látogat, ugyanis 2017. április 29-én kerül megrendezésre az Xbox One PlayIT Show Budapest és a ROG PlayIT Plus Budapest. 

A budapesti PlayIT Show-n számtalan izgalmas program és kipróbálható új játék várja a gamereket, de ebben az évben a szervezők a sorozatok szerelmeseinek is a kedvében járnak. A méltán népszerűn Trónok harca sorozat két sztárja is eljön a budapesti PlayIT-re, hogy találkozhassanak a magyar rajongókkal. A Yara Greyjoy-t játszó Gemma Whelannek bizonyára leginkább a széria férfi kedvelői örülnek majd. Talán nem is tudjátok, de a színésznőnek nem ismeretlen a videojátékok világa, hiszen a Guitar Hero Live-ban és a Dragon Age: Inquisitionben is szinkronszínészként dolgozott. 

Daniel Portman, azaz a sorozatban megismert Podrick pedig a hölgyek szívét elrabolni érkezik a Hungexpóba. Tyrion Lannister egykori apródja a Trónok harca eseményei szerint most éppen Brien oldalán harcol. Ki tudja, talán a budapesti Xbox One PlayIT Show-n sikerül majd valami információt kiszednetek belőle a hetedik évaddal kapcsolatban.

Magyarországon egyedülálló, hogy egy gamer rendezvény ekkora külföldi sztárokat lásson vendégül, az évek során a PlayIT-ből tényleg nemzetközi színvonalú show lett. A rendezvényen lehetőségetek nyílik majd autogramot kérni a színészektől, valamint fotózkodhattok is velük. Azt viszont mindenképpen vegyétek figyelembe, hogy természetesen bármennyire is szeretne a két sztárvendég minden látogatóval találkozni, a lehetőségek korlátozottak, nem tudna mindenki sorra kerülni. A találkozóhoz éppen ezért külön kiegészítő jegyet kell majd váltani, ezzel kapcsolatban hamarosan további részletek is olvashattok majd a PlayIT hivatalos Facebook oldalán.

Áprilisban tarts te is velünk, mi biztosan ott leszünk!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)