Hirdetés

Korlátok nélkül játszhattak együtt beteg gyerekek és youtuberek a PlayIT-en

|

A UPC Falakon át Program jubileuma alkalmából a PlayIT közönségét összekötöttük a Szent László Kórház területén található Démétér Házban lévő gyermekekkel.

Hirdetés

Sokféle programmal vettünk már részt az elmúlt jó néhány évben a PlayIT-eken, de a mostani volt az egyik legizgalmasabb mind közül. A GameStar standot ezúttal úgy kiszélesítettük, hogy a Hungexpótól a Démétér házig ért.

A Szent László Kórházban lévő Démétér házban a csontvelő-átültetésen átesett gyermekek egy olyan környezetben gyógyulhatnak, ahol otthon érezhetik magukat az otthonuktól távol. Játszhatnak, tanulhatnak, tévézhetnek, netezhetnek, családjuk állandó közelségében regenerálódhatnak, és ha esetleg valamiért nem tudnak szeretteikkel lenni, a UPC által biztosított szélessávú internetkapcsolat segítségével online kommunikálhatnak velük.

A UPC-vel közösen, a Falakon át Program 10. évfordulójának apropóján egy különleges programmal készültünk: nem csak hogy együtt Speedrunnersezhettek a gyerekek, a videósok, GameStarosok, valamint a PlayIT résztvevői egész nap, de webkamerás kapcsolattal folyamatosan láthatták, hallhatták is egymást. Velünk volt sok más videós mellett DoggyAndi, IceBlueBird, Kovács Zsolti és Szalay Isti, akikkel videóban beszélgettünk:

Köszönjük továbbá Unfieldnek, Jasonplaynek, Csepónak, Ghost4Ridernek, CHRiS-nek, AlexGamingnek és Toxidnak, hogy részt vettek a projektben, és beugrottak néhány körre!

A UPC a Falakon át Programmal országszerte 12 intézményben, közel 40 helyszínen biztosít díjmentesen vagy jelentős kedvezménnyel szélessávú internethozzáférést és kábeltévé szolgáltatásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)