Hirdetés

Győrben és Debrecenben is fotózkodhatsz majd az eredeti Vastrónnal!

|

Budapest után most először más városokba is ellátogat a Trónok harca ikonikus eleme.

Hirdetés

Azt, hogy a Trónok harcában ki marad utoljára talpon, ki fog győzni vagy lesz-e egyáltalán nyertes, csak 2019-ben tudhatjuk meg; de addig bárki elfoglalhatja a Vastrónt, hogy megmutassa barátainak, valójában ő a jogos örökös.

Ha szeretitek a sorozatot (vagy a hatalmat), mindenképp látogassatok el március 3-án a győri, vagy március 11-én a debreceni PlayIT Showra, ahol megtaláljátok majd az eredeti Vastrónt! Bárki fotózkodhat vele mindkét helyszínen, viszont az HBO GO előfizetők egy külön gyorssorba állhatnak be. Ezzel kapcsolatban további információkat itt találhattok, olvassátok el a feltételeket, teendőket mindenképp. 

Valami ilyen élmény lesz, így készüljetek:

A PlayIT-ek kapcsán részletes infókat az események fent linkelt Facebook oldalain, valamint a rendezvénysorozat oldalán találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)