Hirdetés

Idén is lesz Video Games Live koncert Magyarországon!

|

A novemberi Xbox One PlayIT Show-t megelőző estén újra Budapestre látogat a legnagyobb videojátékos koncertsorozat.

Hirdetés

Legutóbb, 2016-ban is hatalmas sikert aratott a budapesti Video Games Live koncert, ebben az évben pedig újra ellátogathattok a garantáltan maradandó élményt nyújtó zenei eseményre.

November 17-én pénteken, az Xbox One PlayIT Show Budapest első napját megelőző estén rendezik meg a PlayIT szervezői a legújabb Video Games Live koncertet, ahol ismét a legkedvesebb videojátékos zenéiteket hallgathatjátok meg nagyzenekari előadásban. Külön öröm, hogy a koncertjegyek árai nem változtak az előző évhez képest. A kapukat 19 órakor nyitják meg, maga a koncert pedig 20 órakor startol el. 

A Video Games Live-on az igazi klasszikusoktól kezdve egészen napjaink legnépszerűbb játékaiig rengeteg neves cím helyet kap, a tökéletes élmény érdekében pedig a profi karmesterek, tehetséges énekesek és megannyi remek zenész produkcióját egy óriási kivetítő egészíti ki, amelyen végig az éppen hallható muzsikához tartozó játék videói pörögnek. Aki már egyszer ellátogatott egy ilyen koncertre, az pontosan tudja, milyen egyedi élménnyel lett gazdagabb, és biztosan visszavágyik. 

A 2017-es Video Games Live turné felhozatala természetesen eltér majd a tavalyi produkciótól, így teljesen új zenékre lehet majd számítani. 

A további részletekkel hamarosan jelentkeznek a szervezők, illetve természetesen mi is azonnal beszámolunk majd róla, ha kiderülnek a bővebb információk. Addig is mindenképpen kövessétek a PlayIT hivatalos Facebook oldalát, így biztosan nem maradtok le semmiről sem. 

Video Games Live Budapest 2017

Időpont: 2017. november 17.
Kapunyitás: 19:00
Koncert kezdés: 20:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)