Hirdetés

Videojátékos jó reggelt! - melegítsünk be együtt a PlayIT előtt

|

Kávét, narancslét, kontinentális reggelit előkészíteni, rövidesen kezdődik félnapos kedvcsinálónk a vasárnapi PlayIT-hez.

Hirdetés

Történelmi pillanat előtt állunk, hiszen alig másfél óra, és kezdetét veszi a valaha volt első PlayIT Warm Up. Félnapos streamsorozatra számítsatok, amelyben a maguk területén a legjobbak közé tartozó játékosok, YouTuberek, valamint a hazai játéksajtó válogatott munkatársai mutatják meg, mit tudnak példának okáért Leage of Legendsben, StarCraft II-ben, vagy épp Call of Dutyban.

A részletes műsortervet, valamint az egyenként bemutatkozó résztvevők névsorát itt találjátok, ha szeretitek a MOBA-kat, az RTS-eket, az FPS-eket, a szabadon kószáló kalózokat, a focit és a dögös járgányokat, akkor nem fogtok unatkozni.

Katt a képre!

 

10:00-kor a LoL nyitja a sort Diesel, The Covery, és a műsort vezető Sirius társaságában. Kérdéseiteket az aloldal chatfalán, illetve a YouTube chatboxát használva tehetitek fel. Gyertek minél többen, nézzétek a műsort, kérdezzetek a vendégektől, nyerjetek ajándékokat, de ne lepődjetek meg azon, amikor átkapcsolunk a Logitech Gaming Maraton önkénteseire, akik 24 órás livestreamjük feléhez közelednek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)