Hirdetés

Ezek a programok már biztosan ott lesznek a novemberi Xbox One PlayIT Show-n!

|

A PlayIT Show novemberben is elképesztő programkínálattal várja a rajongókat, és bár néhány meglepetésről még nem beszélhetünk, a rendezvény legfontosabb pilléreiről érdemes ejteni néhány szót.

Hirdetés

November 18-19-én rendezik a következő Xbox One PlayIT Show-t a Hungexpón, és jobb, ha a hazai gamerek már most bekarikázzák a dátumot és szabaddá teszik a hétvégéjüket, ugyanis két napig gyakorlatilag megállás nélkül váltják majd egymást a programok. 

XBox One X nagyszínpad

Kezdjük is mindjárt a nagyszínpaddal, ami ezúttal is a rendezvény központi helyszíne lesz. Nyitástól egészen zárásig váltják egymást az érdekes előadások, izgalmas kvízek, ügyességi- és játékvetélkedők, de szakmai előadásokból, sztárvendégekből és természetesen ajándékokból sem lesz hiány. Az egész napos élményt hatalmas kivetítők teszik teljessé, hogy semmiről se maradjatok le. A nagyszínpadot biztosan nem lesz nehéz megtalálni a rendezvényen, csak kövessétek a tömeg hangját!

Próbáld ki az Xbox One X-et!

A nagyszínpad nem véletlenül kapta a nevét a Microsoft új konzoljáról: természetesen a novemberben debütáló szörnyeteg is ott lesz a PlayIT-en, hogy közvetlenül a megjelenés után kipróbálhassátok, mire képes a világ legerősebb konzolja. Az exkluzív játékok mellett multiplatform címeket is kipróbálhattok majd korábban sosem látott részletesség mellett. 4K felbontással, HDR látvánnyal fut majd a Forza Motorsport 7, a Middle-earth: Shadow of War, az Assassin's Creed: Origins, és még sorolhatnánk.

E-sport

Az e-sport évről évre egyre fontosabb szerepet kap a PlayIT-en, és ez most sincs másként. A Lenovo Legion Kupa ebben az évben 2,5 millió forintos összdíjazással várta a játékosokat, a sorozat csúcspontja pedig a novemberi rendezvényen esedékes. A budapesti PlayIT Show e-sport színpadán egy nagyszabású League of Legends döntő mellett többek között egy nemzetközi Overwatch versenyt is végigizgulhatnak majd a rajongók.

Minden, ami cosplay

Az Xbox One PlayIT Show legnyüzsgőbb helyszíne ezúttal is minden bizonnyal a Cosplay Village lesz, ahol az ország legügyesebb cosplayerei mellett híres külföldi jelmezesekkel is találkozhattok majd. Természetesen hazánk legismertebb Cosplay Klubjai is tiszteletüket teszik majd, így a Star Wars, a Trónok harca és a Gyűrűk ura rajongók is találkozhatnak kedvenceikkel. A legjobbak egy nagyszabású Cosplay Versenyen mutathatják meg alkotásaikat, a kezdők dolgát pedig különböző workshopokkal segítik majd a tapasztalt cosplayerek.

ROG PlayIT Plus Zóna

A tavasszal több ezer rajongót vonzó korhatáros PlayIT Plus ezúttal nem a PlayIT Show után, hanem azon belül, egy külön zónában kerül majd megrendezésre, ahová kizárólag a 18. életévüket betöltött látogatók léphetnek be. Itt természetesen a programok is az érett gamerek igényeihez igazodnak: kipróbálhatjátok a legdurvább horrorcímeket VR-ban, indulhattok a pénzdíjas Mortal Kombat versenyen, vagy lazulhattok a Meltdown Esport bár pultjánál.

Játékok minden mennyiségben

Természetesen ezúttal is több száz PC és konzol várja majd a játszani vágyókat a legkülönbözőbb játékokkal. Az elmaradhatatlan 1v1 CS:GO és Hearthstone versenyek mellett Battlefield 1 8v8 összecsapások, élethű szimulátorok és sportjátékok is a program részét képezik. És ugye senki nem gondolta, hogy majd pont az idei év legnagyobb sztárja, az itthon is rengeteg rajongóval bíró PlayerUnknown's Battlegrounds nem lesz ott a PlayIT-en? Egész nap pörög majd a verseny, amire a helyszínen tudtok jelentkezni. Emellett az egyre növekvő mobiljátékos igényekhez is igazodnak a szervezők, így többek között egy nagyszabású Clash Royal bajnokságon is részt vehettek majd.

Videósok

Természetesen az ország legnépszerűbb YouTuberei is ott lesznek a PlayIT-en. Színpadi programok, előadások, vetélkedők, dedikálás és fotózás várja a rajongókat. Olyan arcokkal találkozhattok, mint Paplovag, Goodlike, BTurbo, a GameDay Iroda, Nessaj, a KD Csapat, a Pamkutya, Unfield, Sirius, Zsozéatya, Anett és Ancsa, Videojáték Zsolti, és még sokan mások.

A legmenőbb cuccok

Kéne már egy új egér? Akciós áron csapnál le az év legjobb játékaira? Esetleg valamilyen PlayIT-es relikviára fáj a fogad? A legmenőbb hardvereket a Laptopszalon és a Media Markt standjánál, a videósok pólóit és egyéb kiegészítőit pedig a Videósbolt és az McShop kínálatából zsákolhatod be, de ha menő geek cuccokat keresel, akkor a GeekCorner és a PlayIT Shop standját is érdemes felkeresni! Az akciókat a rendezvény előtti hetekben jelentjük majd be.

És ez még nem minden!

A programokat folyamatosan jelentjük majd be, de unatkozni biztosan nem fogtok, hiszen a PlayIT Show mellett rengeteg kísérőrendezvény is vár benneteket. Találkozhattok a Trónok harca sztárjaival szombaton (akiknek nemcsak az aláírását zsákolhatjátok be, hanem egy közös fotót is készíthettek velük), ha pedig szeretnétek meghallgatni a sorozat zenéit nagyzenekari előadásban, akkor jegyet válthattok a Sound of Thrones koncertre. A PlayIT előestéjén, pénteken Video Games Live koncert várja a vájt fülű rajongókat, vasárnap pedig az OVS-en találkozhattok az ország legismertebb videósaival.

A PlayIT már nem egy egyszerű gamer rendezvény, hanem egy három napos fesztivál, ami elképesztő mennyiségű programmal várja az érdeklődőket. Ezt kár lenne kihagyni!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)