Hirdetés

Ősszel jön minden idők legnagyobb Xbox One PlayIT Show-ja

|

Minden eddiginél hatalmasabb rendezvénnyel vár benneteket az őszi budapesti PlayIT Show, amely ismét két napos lesz.

Hirdetés

A fergeteges tavaszi szezon után egy pillanatra sem áll meg a PlayIT utazó gamer bulija, már most megkezdődtek a novemberi Xbox One PlayIT Show Budapest előkészületei, elstartolt a jegyértékesítés és két neves vendéget is bejelentettek a szervezők.

Újra két napos rendezvénnyel vár benneteket a PlayIT csapata. 2017. november 18-án és 19-én minden gamernek ott a helye az őszi PlayIT-en, amelynek újra a Hungexpo biztosít helyszínt. Jegyekre hasonló áron csaphattok le, mint legutóbb, a normál jegy ára egyetlen forinttal sem emelkedett, valamint kiderült, hogy lesz két napos bérlet minden jegytípusból. A jegyértékesítés már elindult, úgyhogy a PlayIT hivatalos weboldalára ellátogatva már válogathattok is a különféle jegytípusok közül. 

A programokat még vadul szervezik, de az már most is teljesen biztos, hogy minden eddiginél több játék, e-sport verseny és felejthetetlen élmény vár benneteket. Már az őszi PlayIT előtt megjelenik a Microsoft bivalyerős új konzolja, az Xbox One X, így teljesen egyértelmű, hogy a látogatok az Xbox One PlayIT Show Budapesten már ezen a masinán próbálhatják ki a legújabb játékokat. A világ legerősebb konzolja természetesen nem hiányozhat a régió legnagyobb gamer rendezvényéről. 

A tavaszi PlayIT Show-n a Trónok harca sorozat színészeivel is találkozhattatok. Ez most ősszel sem lesz másképpen, ugyanis a rendezvény szombati napján az HBO Trónok harca sorozata és a fantasy környezet kerül a középpontba. A megszokott remek PlayIT felhozatal mellett így tematikus programokra is számíthattok, sőt újra ellátogat hozzánk két színész is a sorozatból. A Meera Reedet játszó Ellie Kendrick, és Kristian Nairn, vagyis Hodor már biztosan ott lesz a PlayIT-en. Velük a szokott módon találkozhattok majd, vagyis kiegészítő jegyet kell vásárolnia annak, aki egy közös fotóra vagy aláírásra vágyik. A kiegészítő jegyek hasonló áron lesznek elérhetőek mint tavasszal voltak, további részletekkel hamarosan jelentkeznek a szervezők. 

Vasárnap sci-fi napot tartanak a PlayIT-en (Day of Space), vagyis újra részt vehettek a megszokott programokon, de ezeken felül rengeteg kifejezetten sci-fi témájú extra érdekesség is vár benneteket. Egynapos és kétnapos jegytípusok közül válogathattok, a prémium kategóriás jegyek mellé pedig most is bőségesen megtömött ajándékcsomagok járnak. Érdemes sietni a jegyvásárlással, hiszen egy ütős nyereményjáték is kapcsolódik a belépőkhöz. Ahhoz, hogy részt vehessrzrk a heti sorsolásokon, mindössze annyit kell tennetek, hogy a www.playit.hu/win/regisztracio oldalra kattintotok és ott beregisztráljátok a megvásárolt jegyet. Sorsolás keddenként, most éppen a Tekken rajongók örülnek majd nagyon. 

A PlayIT ezúttal is gondolt a zenekedvelőkre. Az Xbox One PlayIT Show Budapest szombati (Day of Thrones) napjának programjai után egy exkluzív Trónok harca szimfonikus koncert is várja a sorozat zenéinek szerelmeseit. Hamarosan ezzel kapcsolatban is részletes információkkal szolgálnak a szervezők, de addig is lehet álmodozni azzal kapcsolatban, hogy melyik dallamok felcsendülését várjátok a legjobban. Mi a The Rains of Castamere-t várjuk a leginkább. 

Figyeljétek a PlayIT hivatalos Facebook oldalát is, amely nemrég érte el a 100 ezer követőt. A legfrissebb információkat mindig itt találjátok meg a novemberi két napos rendezvénnyel kapcsolatban. 

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19. 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)