Hirdetés

Már kaphatóak az Xbox One PlayIT Show Budapest belépői

|

Novemberben minden eddiginél nagyobb PlayIT Show vár benneteket Budapesten, biztosítsátok be a helyeteken minél előbb!

Hirdetés

Elstartolt az őszi Xbox One PlayIT Show Budapest belépőinek értékesítése, néhány héten belül a bolti jegyárusítás is megkezdődik. A novemberi PlayIT Show jegyeire már te is lecsaphatsz a hivatalos weboldalon

Ismét négy fő jegytípus közül válogathattok. A szokásos Normál belépő mellett visszatért a menő extrákat biztosító Deluxe és Collector's Edition jegy és az Excellent VIP jegytípus is. Minden belépőből kapható szombati, vasárnapi és természetesen kétnapos változat is. Bár minden eddiginél több izgalmas programmal készülnek a szervezők, a normál jegyárat most sem emelkedtek! 

Fontos, hogy minden jegy sorsoláson vesz részt hetente, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Ha te sem szeretnél lemaradni erről a remek lehetőségről (ahol akár egy Xbox One S konzolt vagy egy éves GameStar előfizetést is nyerhetsz), akkor mindenképpen regisztráld a megvásárolt belépődet. A nyereményjáték további részleteiről ide kattintva olvashatsz. Vásárolj jegyet minél előbb, így tudsz a lehető legtöbb nyereményjátékon részt venni! 

A novemberi Xbox One PlayIT Show Budapesten két tematikus nap várja a gamereket eltérő programokkal, így a rendezvény mindkét napjára érdemes kilátogatni! 

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)