Hirdetés

Ilyen Mozdulj Gamer programokkal vár a budapesti Xbox One PlayIT Show

|

Nem csak a videojátékok, hanem a sport szerelmeseinek is megéri kilátogatni a budapesti Xbox One PlayIT Show-ra, hiszen a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom rengeteg izgalmas programmal készül.

Hirdetés

Már csak kicsit több mint három hét választ el minket az év egyik legnagyobb gamer bulijától, az április 29-én megrendezésre kerülő budapest Xbox One PlayIT Show-tól, ahol természetesen ezúttal is kint lesz a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom.

A nagy sikerre való tekintettel ismét lesz buborékfoci, amit a rajongók nemrég LuckeY kíséretében próbálhattak ki. Ez bizony még akkor is jó móka, ha egyébként nem vagy egy született labdazsonglőr.

Ismét feláll a helyszínen a pankrátor ring, ahol a legjobb magyar pankrátorok egész nap nyúzzák majd egymást, sőt, a Mozdulj Gamer színpadon kérdezhettek is tőlük. Nem csak ők, hanem a hazai jégkorong fontosabb alakjai is kilátogatnak, hogy megtanítsanak néhány trükköt és megválaszolják a rajongók kérdéseit.

Szintén a Mozdulj Gamer színpadon hallgathattok meg érdekes beszélgetéseket neves szakértőkkel. Szó lesz a játékfüggőségről és a gamereket érintő összes fontos témáról. Nyugodtan hozzátok el a szüleiteket is, most garantáltan eloszlatunk minden tévhitet és rossz beidegződést! 

Ha valaki az adrenalinszintjét szeretné felpumpálni, az a Lasertag arénában próbálhat meg leszámolni a többiekkel, vagy választhatja a Warrior kalandpályát, ahol különböző akadályokat kell időre teljesíteni. Ha ennél nyugodtabb programra vágytok, akkor bátran keressétek fel a Sportágválasztót, ahol szakértők segítenek a 6-14 éves korosztálynak kiválasztani a számukra megfelelő mozgásformát.

Emellett természetesen a már megszokott programok is kint lesznek, így csocsózhattok, pingpongozhattok, illetve Kinect Sportsozhattok, ha ahhoz lenne kedvetek. Látogassatok ki április 29-én a Hungexpóra és próbáljátok ki a Mozdulj Gamer programokat!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)