Hirdetés

Több népszerű videós és egy profi autóversenyző is sportolt a PlayIT-es Mozdulj Gameren

|

A budapesti Xbox One PlayIT Show-n természetesen nem hiányozhattak a Chio Mozdulj Gamer programok sem, amelyeket Keszthelyi Vivien profi autóversenyző és több népszerű hazai youtuber is kipróbált.

Hirdetés

Novemberben két napon át valódi gamer ünnepet tartottunk, elvégre a budapesti Hungexpót az Xbox One PlayIT Show vette birtokba. Ahogy azt már megszokhattátok, a rendezvényről a Mozdulj Gamer programok sem hiányozhattak. 

A Chio és a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával újra rengeteg izgalmas sportprogram kapott helyet a PlayIT Show-n. A helyszínen az SBR Racing csapata professzionális szimulátorát is ki lehetett próbálni, a gépbe még Keszthelyi Vivien gyorsasági autóversenyző is bebújt, de nem ő volt az egyetlen, aki a két napos PlayIT során megfordult a Mozdulj Gamer programoknál. A Mozgalom jelenlegi nagykövetei, vagyis a KD csapat is próbára tette ügyességét, de két korábbi nagykövet, GameDay Iroda Imi és Beniipowa is remekül szórakozott a Mozdulj Gamer standoknál. Az alábbi videóban a velük készített beszélgetéseket is megnézhetitek. 

Az ingyenes Mozdulj Gamer programokkal kapcsolatos információkért érdemes követni a Mozgalom Facebook oldalát,  ha pedig a jövőben sem szeretnétek lemaradni hasonló videókról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)