Hirdetés

Egész napos pörgés vár az Xbox One PlayIT Show Budapest nagyszínpadán

|

Mindig is a PlayIT Show nagyszínpadán pörögtek a rendezvény legfontosabb eseményei, de a szervezőknek idén sikerült még tovább emelni a tétet.

Hirdetés

Kicsivel több mint két hét választ csak el bennünket a budapesti Xbox One PlayIT Show-tól, ahol ismét az ország legnépszerűbb videósai és a legújabb játékok várnak minden látogatót. Ahogy pedig már évek óta megszokhattátok, a legnagyobb bulit a nagyszínpadon kell keresni.

A rendezvény nyitásától egészen a PlayIT Show utolsó percéig folyamatosan érkeznek a legjobb programok a nagyszínpadra, ahol óriási kivetítők teszik még látványosabbá az eddig sosem látott méreteket öltő show-t. A haza youtuberek legjava is színpadra lép, a PlayIT Gameshow játékos vetélkedője pedig megtornáztatja majd a gamer elméket. Új formátumban tér vissza a közkedvelt kvíz show, de természetesen a szokásos Cosplay Show sem maradhat el. Az év e-sportolója díjat is ezen a helyszínen osztják ki, de a felsoroltakon felül is egész nap érdekes előadásokat nézhettek a PlayIT Show nagyszínpadán. A Nintendo is készül egy kis játékkal a színpadon, ami nagyon izgalmasan hangzik, kíváncsian várjuk ezzel kapcsolatban a további részleteket is.

A finálé előtti utolsó program PlayIT Ház döntője lesz. A jelenleg is futó kéthetes versenysorozatban népszerű videósok próbálnak különböző vetélkedőkben pontokat gyűjteni, az első négy helyezett pedig az Xbox One PlayIT Show Budapest nagyszínpadán mérkőzik meg április 29-én. Itt dől el, hogy kihez kerül a PlayIT Ház vándorkupája.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)