Hirdetés

Elindult a PlayIT történetének legnagyobb nyereményjátéka!

|

Hetente értékes nyereményekre pályázhatsz Xbox One PlayIT Show Budapest jegyeddel, még egy hónapra a GameStar magazin szerkesztője is lehetsz. Igen, te mondod majd meg, mi hogy van a játékvilágban.

Hirdetés

Már kaphatóak az Xbox One PlayIT Show Budapest belépői, most pedig minden korábbi évnél fontosabb, hogy hamar beszerezzétek elővételes jegyeteket, egészen a rendezvényig hetente sorsolnak a vásárlók között. Egy Xbox One S konzolt már elvittek, de sok ütős ajándékot tartogatnak még a szervezők. Nem mellékesen akár a GameStar szerkesztőségének tiszteletbeli tagja is lehet egy nyertes. Vagyis most nem csak kommentben lehet megmondani mindenről a mindent, hanem hivatalosan, arccal, névvel, nyomtatásban, az örökkévalóban visszhangozva. Na de erről mindjárt írunk is részletesebben, mert nagyon jó móka lesz.

Brutál nyeremények

A PlayIT Show szervezői eddig is számos nyereményjátékkal kedveskedtek a rajongóknak, de mostani kezdeményezésük mindenen túltesz. Az elővételes jegyek vásárlóinak csak be kell regisztrálniuk belépőjüket a http://www.playit.hu/win/regisztracio oldalra kattintva, és máris megteremtették maguknak a lehetőséget, hogy hetente értékes ajándékokat zsebeljenek be.

Nem nagy kihívás, PlayIT-re amúgy is megyünk mind, szóval érdemes élni a lehetőséggel.

Minden héten kedden történik a sorsolás, a képzeletbeli kalapba pedig jegytípustól függően akár többször is bekerülhet az ember. Egy Collector's kétnapos jegy például tízszeres szorzót ér, minderről részletesen ide kattintva olvashatsz a PlayIT hivatalos weboldalán. Nem túl bonyolult matek, meg lehet érteni, és érdemes nagyban vadászni, ha egyébként is terveztél VIP lenni a rendezvényen.

Minden héten valami finomság, de a GS tagságra érdemes gyúrni

Az első sorsolás tegnap már meg is történt, tíz szerencsés nyertest dobott ki a rendszer. Közülük egyvalaki egy Xbox One S konzolt vihetett haza. Az elkövetkező hetekben még rengeteg jóság talál gazdára a sorsolásokon, nyerhettek például éves GameStar és PC World előfizetést, sőt egy tiszteletbeli szerkesztői státusznak is örülhet majd valaki két hét múlva. Nyugi, nem arról van szó, hogy Csirke végleg a ragdoll cicáknak szentelte volna az életét, vagy Paca lelépett volna alternatív rockbandát alapítani, mindenki marad a saját pozíciójában, csak egy hónapig a szerencsés PlayIT vendéget is beveszünk a csapatba. 

Megijedni nem kell, nem a munka rosszabbik felét testáljuk majd rá. Vagy rád, ha te vagy a szerencsés.

A tiszteletbeli szerkesztői cím nyertese fényképével bekerül majd a következő GameStar magazinba, ráadásul Mocsy mellett ő nyithatja meg a lapot és a Meet The Team rovatban válaszolhat az aktuális kérdésre.

Több teszthez is hozzáfűzheti saját másvéleményét (nekünk legalább kevesebbet kell írnunk), mindezek felett egy kerekasztal videóban is szerepelhet velünk, vagy részt vehet a következő GameStar Wars bajnokságon - igen, nem felejtettük el ezt a szerkesztőségi versenyt sem, érkeznek majd új részek a jövőben. Azt persze nem tudjuk megígérni, hogy Kaci nem fog csalni ezen a kis versenyen, de hisz pontosan tudjátok, milyen fickó ő.

Vennék jegyet most!

Irány tehát a jegyvásárlás, hiszen minél előbb veszed meg és regisztrálod be a jegyedet, annál több sorsoláson fogsz részt venni vele. Ősszel pedig találkozunk minden idők legnagyobb Xbox One PlayIT Show rendezvényén, amiről hamarosan szivárognak majd az infók, szem nem marad szárazon. Röviden ennyi lenne, szócséplést befejeztük, tessék venni jegyet, tiszteletbeli GameStar tag lenni, bezsákolni sok lootot. 

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)