Hirdetés

Nyerj PlayIT jegyeddel és válj egy hónapra a GameStar szerkesztőjévé!

|

Zombitámadásra is felkészült szerkesztőségünk kappa szerkesztőjévé válhatsz, és egy hónapra fontos szerepet kaphatsz a GameStar magazin életében!

Hirdetés

Az Xbox One PlayIT Show Budapest nyereményjáték-sorozatának harmadik hetében minden a GameStar és a PC World körül forog, most dől majd el, hogy melyik szerencsés PlayIT Show jegyvásárló lesz a szerkesztőség új, tiszteletbeli tagja.

Biztosítsd be előre a GameStar és PC World utánpótlást

Minden eddiginél nagyobb nyereményjátékot indítottak el a PlayIT Show szervezői, a heti sorsolásokon mindenféle értékes nyereményeket osztanak ki. Többek között már egy Xbox One S konzol is gazdára talált, de ez semmi ahhoz képest, amit a július 18-ai sorsoláson lehet majd megszerezni. Ekkor ugyanis egy éves GameStar magazin előfizetést (whoa!), egy éves PC World előfizetést (yeah!), és hét, a 2017/11-es számra beváltható GameStar kupont lehet majd bezsákolni! Lehetne ennél is jobb? Lehet hát: egy szerencsés egy teljes hónapra a GameStar magazin tiszteletbeli szerkesztőjévé válhat!

Egy hónap pompa és hírnév

A tiszteletbeli szerkesztői cím birtokosa lehetőséget kap arra, hogy Mocsyval karöltve megnyissa a következő magazint rövid bevezetőjével, de más téren is kiveheti a részét a GameStar szerkesztéséből. Válaszolhat például az aktuális Meet Tha Team kérdésre (tudjátok, amire más szerkesztők is), sőt saját véleményét is hozzáfűzheti az újságban megjelenő tesztekhez. Bizony, egy teljes hónapra a csapat tagja lehetsz és természetesen ez nem csak írással, hanem játékkal és mókával is együtt jár (mert mi egyébként csak játszunk és mókázunk, a cikkeket nagyon fejlett majmok írják). Velünk együtt vehetsz részt a következő GameStar Wars bajnokságon, ahol a szerkesztőség tagjaival mérheted össze ügyességedet valamilyen idegnyugtató játékban.

A GameStar mindenre gondol, így egy esetleges zombiapokalipszis esetére túlélőcsomaggal is készülünk neked (mi is kaptunk ilyet, mikor elkezdtünk itt dolgozni, de még azóta sem kellett használnunk). Ebben két darab babkonzerv, két flakon víz és egy kiváló feszítővas található. Fő a biztonság!

Csak egy szerencsés jegy kell

A fentiek megnyerésére neked is lehetőséged nyílik, ha megvásárolsz egy elővételes Xbox One PlayIT Show Budapest belépőt és regisztrálod ezen az űrlapon keresztül. A regisztrációt követően jegyed minden héten kedden automatikusan részt fog venni az aktuális sorsoláson. A magasabb árkategóriájú belépők többszörösen kerülnek a virtuális kalapba, így ha ilyen jegyet vásárolsz, megnövelheted az esélyeidet. A további részleteket ide kattintva éred el. Ha tehát mindig is kíváncsi voltál, milyen az élet GameStar-szerkesztőként, mihamarabb jelezd ezt a vázolt módszerrel!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)