Hirdetés

Xbox One PlayIT Show Budapest - így találkozhatsz a Trónok harca szereplőivel

|

Elindult a jegyértékesítés az Xbox One PlayIT Show Budapestre érkező Trónok harca színészek dedikálására és a közös fotózására.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a novemberi  Xbox One PlayIT Show Budapestre ismét ellátogat kész színész, akik az HBO népszerű sorozatában, a Trónok harcában játszanak. A Hodort alakító Kristian Nairn, és a  Meera Reedet játszó Ellie Kendrick persze nem csak beugrik egy pacsira, hanem autogramokat is osztanak és fotózkodni is lehet velük.

Kristian Nairn és Ellie Kendrick már nagyon várja, hogy a novemberi PlayIT első napján végre találkozhasson veletek. Hasonlóan a tavaszi rendezvényhez most is upgrade jegyet kell váltania annak, aki egy közös fotóra, vagy egy aláírásra vágy kedvencétől. A dedikálós jegyet ezúttal összevonva éritek el, vagyis ha valaki egy Trónok harca dedikáló upgrade jegyet vált PlayIT belépője mellé, akkor már biztosan két aláírással tér haza, megkapja autogramját Hodortól és Meera Reedtől is. A fotó upgrade jegyeket különválasztották a szervezők, itt de döntheted el, hogy melyik színésszel szeretnél közös képet készíteni az ennek megfelelő jegy birtokában. Ha pedig aláírást és fényképet is szeretnél mindkét karakterrel akkor a Trónok harca VIP jegy lesz a megfelelő választás számodra. 

Mindegyik upgrade jegytípus biztosítja továbbá az egy órával korábbi belépést a rendezvényre külön sorban. Ezek a jegyek csak elővételben kaphatóak, ne maradj le róluk!

Ide kattintva a PlayIT hivatalos weboldalán megtaláljátok a felsorolt jegyeket és a további információkat is. 

Mindenképpen kövest a Trónok harca találkozóhoz kapcsolódó Facebook eseményoldalt is, ha semmiképpen sem szeretnétek lemaradni a legfrissebb infókról!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)