Hirdetés

Két hét, két Xbox One PlayIT Show, irány Debrecen és Pécs!

|

A remekül sikerült budapesti Xbox One PlayIT Show utáni két hétvégén újabb nagyvárosokba látogat el az ország legnagyobb gamer rendezvénye.

Hirdetés

Alig vagyunk csak túl a fergeteges Xbox One PlayIT Show Budapesten, de a szervezők máris a debreceni és pécsi rendezvényeket készítik el, mik a most következő két szombaton várják a videojátékok szerelmeseit. 

Április 29-én a gamerek elfoglalták budapesti Hungexpót, a tavaszi PlayIT szezon azonban továbbra sem pihen egy pillanatig sem, Debrecen és Pécs városai ugyanis május 6-án, illetve 13-án adnak otthont a helyi PlayIT Show-knak. Ezeken a rendezvényeken rengeteg kipróbálható játék, izgalmas verseny, számos VR-eszköz és természetesen egy csomó tehetséges cosplayer és videós vár benneteket. 

Most szombaton, vagyis május 6-án a debreceni Főnix Csarnokba látogat el a PlayIT Show. Ízelítőként nézzétek meg, milyen volt a tavalyi rendezvény. Ebben az évben is legalább ekkora bulira számíthattok.

Május 13-n pedig Pécsre is megérkezik az Xbox One PlayIT Show, ahol újra az EXPO Center ad otthont a rendezvénynek. Szintén érdemes meglesni a tavalyi Show videós összefoglalóját.

Azt se felejtsétek el, hogy mindkét PlayIT Show után a 18 éven felüli vendégeket várja a PlayIT Plus is, ahol korhatáros játékokat próbálhattok ki, és egy valóban felnőtteknek szóló rendezvényen vehettek részt.

Veletek melyik PlayIT-en találkozunk majd? 

Xbox One PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, Kassai út 28., Debrecen, 4028
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Xbox One PlayIT Show Pécs

Időpont: 2017. május 13., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO Center, Megyeri út 72., Pécs, 7632
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)