Hirdetés

Xbox One PlayIT Show - ezek a programok biztosan várnak Debrecenben

|

VR headsetek, e-sport, YouTuberek, Mozdulj Gamer programok, és természetesen rengeteg videojáték szombaton a Főnix Csarnokban.

Hirdetés

A héten folytatja országjáró körútját az Xbox One PlayIT Show, a hatalmas budapesti buli után ezúttal Debrecent vesszük célba.

Játékok

Természetesen videojátékokból itt sem lesz hiány. Rise of the Tomb Raider, Halo Wars 2, FIFA 17, Dirty Rally VR, Forza Horizon 3, Halo 5, Battlefield 1 8v8 összecsapások, és még sorolhatnánk. 

Az e-sport rajongókra CS:GO és Hearthstone 1v1 meccsek várnak, de itt rendezik a Lenovo Legion kupa következő állomását is, ahol többek között League of Legends és Overwatch meccsekre is lehet számítani.

Videósok

Az ország legismertebb videósai természetesen Debrecenbe is elkisérik a PlayIT-et. Gameday Iroda, Paplovag, Sirius, Bturbo, Pamkutya, Isti, Unfield, KD Csapat, Anett és Ancsa, BeniiPowa, DoggyAndi, és még közel sem értünk a lista végére. Ha szeretnél egy közös fotót kedvenceiddel vagy csak bezsákolnál egy autogramot, mindenképp itt a helyed!

Mozdulj, gamer!

A mozgás szerelmeseit kosárlabda, csocsó, pingpong, Kinect Sports, menő bringák és egy csomó egyéb program is várja. Ha pedig inkább a művészetek érdekelnek, akkor érdemes csekkolni a GameArt szobor- és képkiállítást is. Ha pedig elfáradnátok, kapjatok fel egy frissítőt a Meltdown bárban és vegyüljetek el a cosplayerek forgatagában.

Találkozzunk szombaton a Főnix Csarnokban!

Xbox One PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, Kassai út 28., Debrecen, 4028
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)