Hirdetés

Így találkozhatsz a kedvenc videósaiddal a debreceni Xbox One PlayIT Show-n

|

Csinálj egy közös fotót Pamkutya Bélával és Pistával, vagy csapj le Paplovag autogramjára a debreceni Xbox One PlayIT Show-n!

Hirdetés

Őrült tempóban követik egymást a PlayIT-ek, Budapest után most szombaton Debrecenbe látogatunk majd, de már a pécsieknek sem kell sokat várniuk a régió legnagyobb gamer- és IT rendezvényére.

Az ország legnépszerűbb videósai természetesen Debrecenbe is elkísérik a PlayIT-et, hogy találkozzanak a rajongókkal. Kint lesz a Gameday Irodából Kiss Imi, a Pamkutya, Szalay Isti, Videojáték Zsolti, Unfield, Sirius, Paplovag, Bturbo, a KD csapat, Nosika, Nessaj, Zsozéatya, Radics Peti, OwnMcKendry, Ábel Von Müller és Török Ábel is.

De a Minecraft rajongók is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen hazánk legismertebb Minecraft videósai is felbukkannak majd. ZsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, Anett és Ancsa, BeniiPowa és Gery:) is kinéznek. Ha velük szeretnétek találkozni, akkor érdemes a Minecraft Zónában szétnézni, míg a többieket a Dedikáló Zónában lesz a legkönnyebb utolérni. A sorbanállást ezúttal is a Linistry intézi helyettetek, így nyugodtan élvezhetitek a programokat, az alkalmazás pedig jelez, amikor ti következtek.

Természetesen akkor is megéri kilátogatni a debreceni Xbox One PlayIT Show-ra, ha nem csak a videósok érdekelnek. Kipróbálhatjátok az összes konzolt az Xbox One-tól kezdve a PS4-en át egészen a Nintendo Switchig, sőt, akár 20-30 éves retro gépeken is játszhattok. Ha inkább a PC-s vonal érdekel, akkor az ASUS csúcsgépeit és a Modding Zónát érdemes lecsekkolni. A Mozdulj Gamer programok sem maradnak ki, Debrecenben többek közt egy hatalmas élő csocsót is felállítunk majd.

Az 576 KByte és a Media Markt standjánál akár 50-70% kedvezménnyel csaphattok le nemcsak a játékokra, hanem a gamer kiegészítőkre is, a PlayIT Shopban pedig pólók, karkötők, PlayIT-es relikviák és menő GameStar cuccok is várnak. Mint például az új pólónk:

Már csak kettőt kell aludni a szombati buliig. Találkozunk a Főnix Csarnokban!

Xbox One PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, Kassai út 28., Debrecen, 4028
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)