Hirdetés

Xbox One PlayIT Show - a fiatalokra és a szülőkre is rengeteg izgalmas program vár az EXPO színpadon

|

Chio Mozdulj Gamer előadások, informatív programok, és persze az ország legismertebb videósai várják majd az érdeklődőket szombaton a Hungexpón.

Hirdetés

Az április 29-én szombaton megrendezésre kerülő Xbox One PlayIT Show lesz az első alkalom, hogy a Chio Mozdulj Gamer színpad és a Mastercard videós színpad fúziójaként felállítjuk az EXPO színpadot, ahol hazánk legnépszerűbb videósai nemcsak játszanak, hanem beszélgetnek is egymással, veletek, szakértőkkel és  GameStarosokkal.

A könnyed játékok mellett komoly programok is várják az érdeklődőket. Pszichológusok, sportolók, edzők, és tanárok bevonásával olyan témákat is feszegetünk majd, hogy mit sportoljon a gyerek, mekkora probléma az internetes zaklatás, létezik-e játékfüggőség, vagy hogy épp mekkora a generációs szakadék szülők és gyerekek között. Szó lesz olyan , itthon feltörekvő sportágakról is, még a jégkorong vagy a pankráció, de a Kék Bálna jelengségnek is szentelünk egy beszélgetést. Éppen ezért nem csak a fiatalabb, hanem az idősebb generáció is megtalálja majd a számításait az EXPO színpadnál.

Találkozzunk szombaton a Hungexpón!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)