Hirdetés

Találkozz a Trónok harca sztárjával az Xbox One PlayIT Show-n!

|

Novemberben ismét világsztárok látogatnak az Xbox One PlayIT Show-ra, hogy találkozzanak a hazai rajongókkal.

Hirdetés

A nagy sikerű tavaszi buli után a PlayIT szervezői azon munkálkodtak, hogy egy újabb fantasztikus élményt hozzanak össze a hazai rajongóknak. Az eredmény pedig nem is maradt el, a Trónok harca rajongóknak megint korábban jön a karácsony, hiszen november 18-án meglátogatja őket a sorozat melákja, Hodor!

Egy dolog biztos: a 210 cm magas Kristian Nairnt nem lesz nehéz megtalálni a tömegben, még akkor sem, ha épp rajongók százai állják körbe. Az ír színész-óriás eredeti foglalkozása DJ (ezt egyébként a mai napig aktívan űzi, a tavalyi BlizzConon is fellépett), de az igazi világhírt a Trónok harca sorozat hozta el neki. A kezdetektől a sorozatnézők kedvence, így rengeteg hazai rajongó is örül majd, hogy találkozhat vele.

A PlayIT-en lehetőségetek lesz közös képet készíteni vele, és egy autogramot is bezsákolhattok majd. A szervezők rengeteg egyéb meglepetéssel is készülnek a Trónok harca rajongóknak, úgyhogy figyeljétek a GSO-t, a PlayIT.hu-t és a PlayIT hivatalos Facebook oldalát, és nem maradtok le semmiről!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)