Hirdetés

Kaci nyerte a budapesti Xbox One PlayIT Show vándorkupáját

|

Szerkesztőnk vihette haza a PlayIT kupát, és mielőtt megkérdeznétek, nem, most nem csalt.

Hirdetés

Aki követte a PlayIT Ház 2.0 eseményeit, pontosan tudta, hogy a videósok versenyének döntője már a budapesti Xbox One PlayIT Show-n zajlik. A végső összecsapásba Kaci mellett Pamkutya Pista, Konzolvilág Ricsi, Zsozéatya és BTurbo jutott be.

A döntősök három versenyszámban mérték össze ügyességüket, azonban még így sem sikerült végső nyertest hirdetni, mivel az utolsó forduló után Kaci és Ricsi is 14-14 ponttal állt az élen. Pamkutya Pista és BTurbo 11-11, Zsozéatya pedig 10 ponttal zárt. A finálé két legjobbja végül Stikbold!-ban döntötte el, kihez kerül a PlayIT vándorkupája, az egy győztes körig tartó utolsó kidobós-csatában pedig Kaci bizonyult jobbnak. 

Kacinak természetesen jár a végtelen gratulációnk, de azért ma sem pihenhet meg diadalittasan, a PlayIT Show több helyszínén is műsort fog vezetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)