Hirdetés

Újra Pécsre látogat az Xbox One PlayIT Show

|

Egy pillanatig sem áll meg a tavaszi PlayIT szezon pörgése, most szombaton Pécs városa következik.

Hirdetés

Még sosem volt ilyen rövid időben belül ennyi PlayIT Show, most szombaton már az egymást követő harmadik héten vár benneteket Magyarország legnagyobb gamer bulija. Május 13-án Pécs csodálatos városába is visszatér az Xbox One PlayIT Show.

A budapesti és debreceni PlayIT után egyből itt van a pécsi show is, május 13-án ugyanis az EXPO Centerben (Pécs, Megyeri út 72.) gyűlik össze a régió össze gamere.

Játékok

Most is a legjobb videojátékokat próbálhatjátok ki a rendezvényen. Azok, akik meg akarják mutatni, hogy a környéken bizony nincs egyetlen ellenfelük sem, 1v1 meccseket vívhatnak CS:GO-ban és Hearthstone-ban, a Battlefield 1 katonáit pedig már nagyobb, 8v8-as csaták várják. Xbox One-on, PlayStation 4-n és az új Nintendo Switchen is egy halom szuper játékot próbálhattok ki, ha szombaton ti is útba estitek az EXPO Centert. A Lenovo Legion színpadon az e-sport szerelmesei találnak majd rengeteg néznivalót, itt egész nap váltják egymást a nagyszabású versenyek és showmeccsek. 

Mozdulj Gamer

Természetesen a Chio Mozdulj Gamer sportprogramok sem maradhatnak el, a szokásos csocsó, pingpong, kosárlabda és Kinect Sports mellett még más meglepetéseket is tartogatnak nektek a szervezők, amelyekkel kapcsolatban hamarosan minden információt elárulunk itt a GSO-n is.

Vásárlási lehetőségek

Azok sem fognak csalódni, akik játékokkal és gamer perifériákkal megpakolva szeretnének hazaindulni a PlayIT-ről, hiszen a Media Markt, a ROG Shop, a Geek Corner, a PlayIT Shop, az 576 KByte, a MCShop és a VideósBolt standjánál is lehetőségetek lesz vásárolni. 

Videósok

A teljesség igénye nélkül, a pécsi PlayIT-en ott lesz Radics Peti, Zsozéatya, a KD csapat, Imi a Gameday Irodából, Nessaj, Szalay Isti, Unfield, Videojáték Zsolti, Bturbo, Nosika, valamint a Pamkutya duó is. A videós vendégek teljes listáját megtaláljátok a PlayIT hivatalos weboldalán. A meghívott youtuberek többségével a nagyszínpadon is találkozhattok, ahol egész nap pörögnek majd az érdekes vetélkedők és kvízek.

Szombaton találkozunk az EXPO Centerben, ti se maradjatok otthon!

Xbox One PlayIT Show Pécs

Időpont: 2017. május 13., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO Center, Megyeri út 72., Pécs, 7632
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)