Hirdetés

Ennyi minden vár rád a szombati Xbox One PlayIT Show-n!

|

A legújabb játékok, cosplay, e-sport, VR, Mozdulj Gamer, Trónok harca sztárok, Minecraft, szakmai előadások, a legdurvább gépszörnyek, YouTuberek és persze rengeteg ajándék az Xbox One PlayIT Show-n. Ne hagyd ki!

Hirdetés

Április 29-én kerül megrendezésre a budapesti Xbox One PlayIT Show, a régió legnagyobb gamer- és IT rendezvénye, ahol elképesztő mennyiségű program várja az érdeklődőket. Nagyon nehéz felsorolni mindazt, ami készül a Hungexpón, de mi most megpróbálkozunk vele.

Találkozz a Trónok harca sztárjaival!

A PlayIT minden évben villant valami újat. Az Xbox One PlayIT Show-n az HBO sikersorozatának két sztárja, Gemma Whelan és Daniel Portman is ott lesznek, akiktől nem csak autogramot kérhetsz, hanem akár közös fotót is csinálhatsz. Természetesen az élmény nem lenne teljes a Vastrón nélkül, amibe most te is beleülhetsz, ha kilátogatsz a Hungexpóra.

E-sport

A Lenovo Legion Kupa keretein belül nagyszabású League of Legends és Counter-Strike: Global Offensive verseny, valamint kvíz és nyereményjátékok is várnak. CS:GO 1v1-ben YouTuberekkel mérhetitek össze a tudásotokat, de akár kommentátorként is kipróbálhatjátok magatokat a LoL meccsek alatt. Emellett Battlefield 1 8v8 meccsek, 1v1 Hearthstone és CS:GO bajnokság is lesz, az eSports Horizon pedig rengeteg egyéb meglepetéssel készül, mindenképp megéri benézni hozzájuk.

YouTuberek

Hazánk legismertebb videósai szinte egytől egyig ott lesznek az Xbox One PlayIT Show-n. A lista olyan hosszú, hogy egy külön cikket is meg lehetne tölteni vele, úgyhogy csak néhány nevet emelnénk ki: Pamkutya, Gameday Iroda, Szalai Isti, Sirius, Unfield, Zsozéatya, Radics Peti, Anett és Ancsa, Beniipowa, LuckeY, KD Csapat, Paplovag, Nessaj, Videojáték Zsolti. A teljes listáért katt ide! 

Színpadok

A Microsoft - GameStar nagyszínpadon egész nap váltják egymást a jobbnál jobb programok. Vicces vetélkedők, vérre menő összecsapások, szakmai előadások várják az érdeklődőket. Átadjuk az év legjobb e-sportolójának járó díjat és belenézünk az év legjobban várt játékaiba. Az EXPO színpadon YouTuberek beszélgetnek majd egymással, a közönséggel és szakértőkkel olyan témákban, mint a játékfüggőség és az internetes zaklatás, de a különböző sportok is szóba jönnek majd. Az előadások között vicces játékokkal is készülünk.

Virtuális valóság

A VR természetesen ezúttal is központi szerepet játszik, minden eddiginél több eszközzel készülünk, hogy mindenki átélhesse azt az élményt, amit a virtuális valóság kínál. HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR és Samsung Gear VR headsetek tucatjait állítjuk csatasorba, ahol a legkülönbözőbb játékokat próbálhatjátok ki, köztük több magyar fejlesztésű címet is.

Cosplay Village

Az ország legjobb cosplayerei ezúttal is ott lesznek a PlayIT Show-n, hogy egy hatalmas cosplay versenyen mutassák meg jelmezeiket. Rengeteg cosplay klub is kint lesz, így a Star Wars, a Gyűrűk ura, a Trónok harca vagy épp a Bosszúállók karaktereivel is találkozhattok. Emellett figurafestő workshop, szerepjáték, hagyományőrzők és olyan különlegességek is várnak, mint a Dance Dance Revolution!

Mozdulj Gamer

A már említett EXPO színpados előadások mellett rengeteg pörgős program is várja a mozgás szerelmeseit. Akadálypálya, pankráció, jégkorong, lasertag, csocsó, buborékfoci, kosárlabda, meg amit még el tudtok képzelni. Ha érdekel a gördeszkázás, netán te magad is nagy deszkás vagy, akkor feltétlen érdemes kilátogatni, hiszen még Szirmai Gergővel is együtt deszkázhattok.

Játékok

Azt ugye mondani sem kell, hogy ezúttal is több száz PC és kioszk áll majd rendelkezésetekre, hogy kipróbáljátok az elmúlt időszak legjobb játékait. Project CARS, ReCore, Rise of the Tomb Raider, Battlefront, Forza Horizon 3, Battlefield 1, Dirt Rally, FIFA 17, Halo Wars 2, For Honor, és még sorolhatnánk.

Akciók

Természetesen ezúttal is kedvezményes áron csaphattok majd le nemcsak a játékokra, hanem a különböző gamer kiegészítőkre is. Kontrollerek, headsetek, gamer egerek és billentyűzetek, na meg persze több tucat különböző PC-s és konzolos sikercím akár 50-70%-os kedvezménnyel. Emellett persze PlayIT-es relikviák, pólók is karkötők is várnak! Az akciókért katt ide! 

Jótékonyság

A segítségetekkel tavaly is rengeteg pénzt gyűjtöttünk a rászorulóknak, idén pedig ismét a segítségeteket kérjük. Az Xbox One PlayIT Show-n egy kitűző megvásárlásával támogathatjátok a családon belüli erőszak elleni harcot, leadhatjátok használt cipőiteket a cipőgyűjtő akció keretein belül, vagy bringára pattanhattok és letekerhettek pár kilométert, méterenként 1 forinttal támogatva a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját!

Gépszörnyek

Természetesen számos gyártó is képviselteti majd magát, kipróbálhatjátok a legújabb gamer PC-ket, laptopokat és monitorokat. Keressétek az ASUS, a Microsoft, a Lenovo, a Samsung és az LG standját, ha pedig ennél is többre vágytok, akkor az egyedi építésű gépcsodákért látogassatok el a Cooler Master Modder Zónába!

GameArt

A művészetek iránt érdeklődő gamerek gyönyörködhetnek majd a GameArt szoborkiállításában, megnézhetik az elmúlt évek pályázataira beérkező legjobb műveket, és részesei lehetnek a díjátadónak is, ahol kihirdetik az idei Fan Art pályázat győzteseit.

Találkozzunk szombaton az Xbox One PlayIT Show-n!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)