Hirdetés

Szegeden is a nagyszínpad lesz az Xbox One PlayIT Show csúcsa

|

Vicces vetélkedők, izgalmas kvízek, na meg persze az ország legismertebb videósai. Egész napos pörgéssel készülünk Szegeden is.

Hirdetés

Aki járt már PlayIT-en, az tudja, hogy a nagyszínpadon nyitástól zárásig pörögnek a programok, egy percig sincs megállás. Ez most sem lesz másként.

A Xbox One - GameStar nagyszínpad porondmesterei ezúttal HP és Goodlike lesznek, és bizony őket is meglepetésként éri majd néhány program, amiket az elmúlt pár hétben eszeltünk ki. A lehető legizgalmasabb programtervet rakjuk össze a szegedi közönségnek, itt mindenki megtalálja majd a kedvére való műsorrészeket. Átdolgoztuk például a kvízt, így mostantól nem csak kisebb relikviákat, hanem komolyabb ajándékokat is nyerhettek, ha három helyes válasszal kvalifikáljátok magatokat a döntőbe.

A program középpontjában a Game Show áll majd, ahol videósok csapnak össze különböző játékokban. Hogy pontosan miben, az csak a helyszínen derül majd ki, a kihívásokat ugyanis egy szerencsekerékre gyűjtöttük össze, amivel ott fogják kipörgetni a pontos feladatot.

Természetesen most is lesz Chio Mozdulj Gamer beszélgetés, ismét felvonulnak az ország legmenőbb cosplayerei egy fantasztikus Cosplay Show keretein belül, és legalább egy tucat videós is tiszteletét teszi majd. A bulit ezúttal is egy fergeteges finálé zárja, ahol minden ajándékot kiszórunk, ami a nap során megmarad, és mivel több mint 1000 ajándékkal készülünk, biztosan marad még.

Találkozzunk vasárnap Szegeden, az Xbox One PlayIT Show nagyszínpadánál!

Fontos, hogy a színpad az első emeleten található, tehát fel kell menni hozzá a lépcsőházban egy szintet. A színpadi karzat a második emeletről nyílik.

Xbox One PlayIT Show Szeged

Időpont: 2017. június 11. (VASÁRNAP), 10:00-18:00
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ
(Ady tér 10., Szeged, 6722)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)