Hirdetés

Így találkozhatsz a Trónok harca sztárjaival a budapesti Xbox One PlayIT Show-n

|

Holnap indul az upgrade jegyek értékesítése, amelyek lehetővé teszik, hogy egy autogram vagy közös fotó erejéig találkozz kedvenceiddel!

Hirdetés

Már csak egy hónap van hátra a budapesti Xbox One PlayIT Show-ig, ami minden idők legnagyobb hazai gamer bulijának ígérkezik. A rendezvényre ezúttal nem csak magyar, hanem külföldi sztárvendégek is ellátogatnak majd.

A PlayIT idén nyit a "Con"-ok világa felé és a Trónok harca két szereplőjét, a Podrick Payne-t játszó Daniel Portmant és a Yara Greyjoy-t alakító Gemma Whelant is elhozza a rajongóknak, akik a színészek aláírása mellett egy közös fotót is készíthetnek kedvenceikkel. Sajnos fizikai képtelenség lenne, hogy a színészek mindenkivel találkozzanak, ezért a leggyorsabb és legkényelmesebb lebonyolítás érdekében a látogatók számára limitált számban elérhető több különböző upgrade jegy, amivel biztosíthatják helyüket.

Ide kattintva az egyszerű dedikáló jegytől a fotós kombinált belépőn át egészen a VIP jegyig több különböző konstrukció közül is választhattok. Fontos, hogy a jegyek kizárólag elővételben, limitált számban kerülnek értékesítésre. Mivel ezek csak upgrade jegyek, a rendezvényre való belépéshez továbbra is szükség van Xbox One PlayIT Show belépőre.

A jegyek értékesítése 2017.03.28-án 16:00-kor kezdődik. Részletekért keressétek fel a PlayIT Show hivatalos Facebook oldalát és a Playit.hu weboldalt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)