Hirdetés

Evezz Kiss Imivel és az olimpiai bajnok Kammerer Zoltánnal a győri PlayIT-en!

|

A győri Xbox One PlayIT Show Chio Mozdulj Gamer programjain az ország egyik legnépszerűbb videósa, Kiss Imi, és a háromszoros olimpiai aranyérmes Kammerer Zoltán is részt vesz. Csatlakozz hozzájuk!

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer a győri Xbox One PlayIT Show-re is rengeteg izgalmas programmal érkezik. A megszokott sportprogramokon kívül lesz például falmászás, valamint ergométeres evezést is, az utóbbit ráadásul egy közkedvelt youtuberrel és egy olimpikonnal együtt próbálhatjátok ki.

Kiss Imi a Gameday Irodából és Kammerer Zoltán olimpiai aranyérmes kajakozó is a Chio Mozdulj Gamer vendége lesz a győri Xbox One PlayIT Show. Imi a Mozdulj Gamer márciusi nagykövete, így tőle sok mindenre számíthattok ebben a hónapban. A PlayIT-en ergométeres evezésben is összeméri erejét a YouTube sztárja és a K4 1000 méteren, illetve K2 500 méteren is diadalmaskodó kajakos, ráadásul ti sem maradtok ki a mókából. 

Nevezhettek ugyanis egy evezős versenyre, ahol az a cél, hogy 300 métert minél gyorsabban lapátoljatok le. A legjobbak értékes ajándékcsomagokkal lesznek gazdagabbak, a bajnok pedig magával Kammerer Zoltánnal is megmérkőzhet. 14 órakor lesz a döntő, addig lehet nevezni. Evezésre fel!

A Mozdulj Gamer programokon ingyenes a részvétel és ezúttal mindehhez előzetes regisztrációra sincs szükség. 

Xbox One PlayIT Show Győr - Chio Mozdulj Gamer programok

Időpont: 2017. március 11., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
PlayIT Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)