Hirdetés

17 milliós összdíjazással indul a Magyar Esport Bajnokság, nevezz te is!

|

Az eddigi legmagasabb pénzdíjazással rendezik meg a Magyar Esport Bajnokság 2021-es felvonását - négy játékban bizonyíthatod, hogy te vagy a legjobb!

Bár személyes részvétellel tartott rendezvények most nincsenek, az e-sport-szcéna nem állt le - a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség, avagy az NGES is azon dolgozik, hogy a magyar játékosok különböző játékokban bizonyíthassák ügyességüket. A február-márciusi Stay & Play Gamer Cup után most a Magyar Esport Bajnokság 2021-es felvonása következik, kiugróan magas, 17 millió forintos összdíjazással!

Hirdetés

Az alábbiakban minden fontos tudnivalót elolvashatsz, és ha kedvet kapsz hozzá, nevezhetsz is, hiszen a lehetőség mindenki előtt nyitva áll!

Milyen játékok lesznek?

Ezúttal négy játékban küzdhetnek meg egymással a magyar e-sport legjobbjai, ezek

  • a Counter-Strike: Global Offensive 5on5 (PC),
  • a League of Legends 5on5 (PC),
  • a Valorant 5on5 (PC),
  • és a FIFA 21 FUT (Xbox és PlayStation)

Hogyan oszlik el a díjazás?

A csapatos versenyeken értelemszerűen magasabb az összdíjazás: ezek esetében a legjobbak 5-5 millió forinton osztozhatnak, míg a FIFA 21 FUT verseny legjobbjai között 1,5 millió forint talál majd gazdára. 500 ezer forintot kap továbbá a versenysorozat legeredményesebb magyar e-sport szervezete.

Mikor indul a bajnokság és hogyan lehet nevezni?

A Magyar Esport Bajnokság május 8-án vesz kezdetét, de már lehet jelentkezni - teljesen ingyenes és jobb minél hamarabb megtenni! Látogass el az NGES oldalára vagy alábbi linkek valamelyikére attól függően, mely játék érdekel téged.

Hol követhetem a meccseket?

Ha nem akarsz nevezni, csak nézni, vagy követnéd mások meccseit is, természetesen megteheted. A CS:GO, LoL és Valorant meccseket ezen a Twitch csatornán kísérheted figyelemmel egyebek mellett doki úR, Insect, Eddie és Knaksz kommentárjával, míg a FIFA Molnargabo csatornáján fog futni. A közvetítések hétvégén zajlanak: pénteken a FIFA, szombaton a CS:GO, vasárnap pedig előbb a LoL, majd a Valorant jön.

További információkért kövesd az NGES közösségi médiás felületeit, Facebook és Instagram oldalukon mindenről időben tájékozódhatsz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)