Hirdetés

A MineShow Fesztivál egy tökéletes családi program a hétvégére

|

Ismert videósok, rengeteg offline és online játék, valamint izgalmas műsorok várják a Minecraft-rajongókat, de természetesen nem csak őket, az egész család jól fog szórakozni.

Novemberben lesz tíz éve annak, hogy a Mojang fejlesztésében elrajtolt a Minecaft, megjelenése óta pedig egy újabb generáció nőtt bele a játékba, miközben a rendszeres frissítéseknek (és a Minecraft Dungeons mellékszálnak) köszönhetően az idősebbek is örömmel térnek vissza hozzá.

Őket célozza meg évről évre a MineShow rendezvény, amely folyamatosan megújulva és bővülve nyújt emlékezetes programot szinte minden korosztály számára. Bár 2020 mostohán bánt az eseményekkel, így ellehetetlenítette a Minecraft világába invitáló expót is, azonban idén folytatódhat a móka, méghozzá az ezernyi csodát rejtő Magyar Vasúttörténeti Parkban, augusztus 14-én, szombaton.

Hirdetés

A hatalmas helyszínnek köszönhetően számos Minecrafttal foglalkozó videóst hívtak meg a szervezők, így ott lesz Rolix, Alex Csigér, Mester István, Csepo, Bear, Zsomac, XP:), iDark, Black1200 és TheShowK, akiknek az ajándéktárgyait haza is lehet majd vinni a Videósbolt és az McShop jóvoltából, de a GeekCorner is készül loottal.

Persze a tartalomgyártókkal való találkozás mellett számos más program is várja a Vasúttörténeti Parkba látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A színpadon például interaktív játékok és kvízek pörögnek majd, de lesz többek között jelmezverseny, rajzverseny, autószimulátor, pólófestés, varázsszínpad, továbbá a - helyszín koncepciójának hozományaként - mozdonyutazás, kerti vasút, fordító-korongozás és hajtányozás is.

A Regamex részlegnél a retro játékkonzolok kapják a főszerepet, a Paper Craft segítségével papírból alkothatjuk meg a kedvenc Minecraft karaktereinket, a Nintendo Party zónában pedig a vállalat masináit lehet zúzni egyedül vagy megküzdeni a barátokkal a túlélésért. Apropó, haverok és harc! Az esemény során olyan videojátékokban mérhetjük össze a tudásunkat másokkal, mint a Clash Royale, a SpeedRunners, a Fortnite és természetesen a Minecraft (1v1 párbaj Xbox konzolokkal), de talán még ezeknél is szórakoztatóbbnak ígérkezik a Minecraft VR, ahol a virtuális valóságban lehet felfedezni a Mojang nagyszerű játékának világát - mindenképpen próbáltassátok ki a kísérőtökkel is!

Garantáltan senki nem fog hazatérni üres kézzel, és nem csak a maradandó élményekre gondoltunk. Például a FyreMC-nél és a Woodcraftnál is értékes tárgyakért lehet majd versenybe szállni, előbbi egy 2,5 méter magas élethű Rolix modellel, utóbbi pedig szerver kvízzel és egy interaktív kalamajka küldetéssel színesíti a rajongók versengését. Az Elevenpark-Cyberjump-Laserpark nyereményszigetnél szerencsekerékkel zsebelhetőek be exkluzív cuccok, míg a Lucky Stage-nél a belépőkkel együtt megszerzett Mázli kártyákat felhasználva söpörhettek be különböző ajándékokat.  

A MineShow Fesztivál tehát nemcsak a gyerekeknek és kamaszoknak, hanem felnőtteknek is szól, ezt pedig a jegyárak is tükrözik, hiszen a kísérőjegyek kedvezményesen válthatóak. Aki már most lecsapna a belépőjére, az olcsóbban szerezheti meg mindegyik jegytípust: a kísérőjegyet és az aranyjegyet is - természetesen mindkettő kapható lesz a helyszínen is. Fontos, hogy az érvényben lévő rendelkezések miatt a fesztivál látogatásához védettségi igazolvány szükséges 18 éves kor felett, és bár 18 év alatt nem kötelező, ám a fiatalabb korosztályok csakis a védettségét igazoló felnőtt kísérővel léphetnek be a rendezvényre. Ti jöttök?

Hol?

  • Magyar Vasúttörténeti Park (1142, Budapest, Tatai u. 95)

Mikor?

  • 2021. augusztus 14.

Mennyiért?

  • Kísérőjegy: helyszínen 2500 Ft, elővételben 2000 Ft
  • Arany jegy: helyszínen 4500 Ft, elővételben 4000 Ft

További információkat az esemény weboldalán találtok, itt jegyet is tudtok vásárolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)