Hirdetés

Biztos, hogy jól borotválkozol?

Advertisement
|

Akár igazítasz, akár teljesen levágod, nem mindegy, hogyan szabadulsz meg arcszőrödtől. A Philips termékei segítenek, hogy a számodra legjobb eredményt érd el.

Ahány férfi, annyi különböző arcszőrzet: van, akinek sűrű és erős, napi ápolást és igazítást igényel, míg másoknak alig nő, és ami kibújik, attól is pikk-pakk megszabadulnak. Mindenki másképp szereti, mindenkinek más áll jól, és fontos, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát, valamint az ahhoz illő arc- és szőrzetápolási eszközöket, kiegészítőket.

Bizonyára te is használsz valamilyen borotvát - de biztos, hogy azt, ami számodra a legjobb? A Philips kínálatában számos elektromos borotvát, szakállvágót, testszőrtelenítőt és orrszőrnyírót találsz, melyekkel gyorsan, probléma- és fájdalommentesen szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrzettől. Alább bemutatunk négy, általunk kiemelten ajánlott készüléket, de ha egyik sem nyeri el a tetszésed, látogass el az iménti linkre, ahol további hasznos információkat és a teljes kínálatot is megtalálod!

Hirdetés

Philips Beardtrimmer series 7000

Ár: 30 999 Ft
Több infó: Hivatalos oldal

Kattints ide több infóért!

Szakáll-, bajusz- és pajeszvágásra is kiválóan alkalmas a Philips vákuumos szakállvágója, melynek nagy teljesítményű rendszere a korábbiaknál 50%-kal erősebb légáramot biztosít, így hatékonyan gyűjti a levágott szőrszálak akár 95%-át, megspórolva egy takarítást. 1 óra töltéssel akár 100 percen át használható, önélező, rozsdamentes acél vágópengéi pedig olajozás nélkül is precíz vágást biztosítanak, így nincs szükség azok cserére, amíg a szakállvágó kitart.

Philips OneBlade Pro Face + Body

Ár: 39 999 Ft
Több infó: Hivatalos oldal

Kattints ide több infóért!

A OneBlade Pro-nak nem jelent akadályt sem az arc-, sem a testszőrzet borotválása - bármilyen hosszú szőrrel megbirkózik, akár trimmelésről, akár formázásról vagy borotválásról legyen szó. Különleges technológiája és kettős védelme könnyebbé és kényelmesebbé teszi a borotválkozást, a gyorsan mozgó penge 200 vágást végez másodpercenként. Az állítható precíziós fésű segít, hogy 14 különböző hosszbeállítás közül mindenki megtalálja a számára optimálisat, a kétoldalú pengével pedig bármely irányba lehet borotválni, így pillanatok alatt formázhatod tökéletesre arcszőrzeted. Nedves és száraz bőrön egyaránt használható, az energiát pedig egy újratölthető lítium akkumulátor biztosítja.

Philips Multigroom series 7000

Ár: 48 999 Ft
Több infó: Hivatalos oldal

Kattints ide több infóért!

Ha egy olyan borotvát keresel, ami tényleg mindenre képes, a 18 funkciót kínáló Multigroom 7000 lesz számodra a leginkább optimális. A borotva maximális precizitásáért a DualCut technológia felel, melynek lényege, hogy az acél vágópengék finoman egymáshoz érnek, így vágás közben élezik egymást, és öt év használat után is olyan élesek maradnak, mint amikor kivetted a dobozból. 18 eszköze között biztosan megtalálod azt, amivel tökéletesre igazíthatod szakállad, hajad vagy testszőrzeted. Az eszköz 5 órás üzemidővel rendelkezik, és vízálló is.

Philips Shaver S9000 Prestige

Ár: 149 999 Ft
Több infó: Hivatalos oldal

Kattints ide több infóért!

Ha valami igazán prémiumot keresel, a többszörös díjnyertes Shaver S9000 Prestige-re érdemes ránézned. A borotva NanoTech Dual Precision pengéi percenként akár 150 ezer vágási műveletet képesek elvégezni, 72 darab, nanorészecskékkel megerősített önélező penge gondoskodik az erős és tartó vágóélekről. A Philips felfüggesztési rendszere mindig a legoptimálisabb pozíióba álltja a pengét, így minden vágás a legpontosabb lehet, a borotva használata pedig problémamentes, kényelmes, a SkinGlide bevonatnak köszönhetően különösen könnyed. Simán megbirkózik akár a hétnapos borostákkal is. Jár hozzá egy szakállformázó, valamint egy arctisztító kefe is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)