Hirdetés

Egy kicsit beégtünk ezzel a kvízzel – neked jobban menne?

|

Az Xbox kvízre hívott minket, Kacit küldtük előre.

Sok mindent tudunk, sok mindenről vannak nagyjábóli ismereteink, mint a Kalandra fel!-ben a macskának, de azt talán senki nem várja el tőlünk, hogy tájékozottak legyünk a középkor minden kisebb-nagyobb eseményét illetően. Valószínűleg a november 15-én megjelenő és a Game Pass kínálatában azonnal elérhetővé váló, az Obsidian Entertainment által fejlesztett Pentimenthez sem kell áttúrni a történelemkönyveket, enélkül is teljesen érthető lesz.

Az Xbox a megjelenéshez közeledve összeállított egy kvízt, mi pedig Kacit eresztettük rá. Teljesítményéért persze közösen vállaljuk a felelősséget.

Hirdetés

Már csak azért is, mert az első kérdésre sem tudtunk helyes választ adni (vele ellentétben, de legyen csak ennyi a spoiler). Azt, hogy hogyan teljesített, az alábbi videóban láthatjátok, és ti is tesztelhetitek tudásotokat, sőt, érdekességeket is megtudhattok egyebek mellett a Teuton lovagrendről.

Ha a Pentiment érdekel titeket mélyebben, ezt a cikkünket javasoljuk. Különleges játék lesz, az biztos, izgatottan várjuk már a megjelenés napját.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)