Hirdetés

Előfizetnél az új PlayStation Plusra, de nem tudod, miért érdemes? Elmondjuk röviden!

|

Elstartolt az új PlayStation Plus, három előfizetési szint közül választhatod ki azt, ami neked a leginkább megfelel. Segítünk eligazodni köztük.

Aki már huzamosabb ideje PlayStation-tulajdonos, bizonyára tudja, hogy PlayStation Plus előfizetőnek lenni mindig is kifizetődő volt: a Sony már a szolgáltatás indulása óta remek játékokat adott ingyen minden hónapban, elérhettük az online többjátékos módokat, exkluzív kedvezményekhez juthattunk, tárolhattuk mentéseinket a felhőben, és PlayStation 5-ön böngészhettük a játékgyűjteményt, ami rengeteg kiváló PS4-es címhez kínál hozzáférést.

Hirdetés

Mit kínál most a PlayStation Plus? 

Mindazt, amit június 23-ig PlayStation Plus előfizetőként megkaptunk, most már az Essential csomagban érhetjük el, ami változatlan áron áll rendelkezésre, és mindenki, akinek volt még élő előfizetése az átalakulást megelőzően, ezen a szinten folytathatja a PS Plus használatát. Aki többre vágyik, két további szint közül választhat.

Az Essentialhöz képest az Extra egy méretes játékkatalógussal kínál többet, tele fantasztikus, PlayStation 5-ös és PS4-es játékokkal. A felhozatal folyamatosan változik, jelenleg megtalálható benne az Assassin's Creed: Valhalla, a Demon's Souls, a Ghost of Tsushima: Director's Cut, a Marvel's Guardians of the Galaxy, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Mortal Kombat 11, a Returnal és a Wreckfest PS5-ös változata (a PS4-esek mellett), míg a több száz PS4-es, de a legújabb konzolokon is futó játék között olyan címek bukkannak fel, mint a Days Gone, a Detroit: Become Human, a God of War, a Horizon Zero Dawn Complete Edition, az Infamous: Second Son, a Kingdom Come: Deliverance vagy a Red Dead Redemption 2 - és ez még csak néhány nagyobb cím az összesből.

A Premium ezt még nagy játékok ingyenes, időkorlátos próbaverzióival fejeli meg, tartalmazza a korábban PlayStation Now néven ismert, felhő alapú szolgáltatáshoz való hozzáférést (ami később PC-n is használható lesz, jelenleg csak konzolokon), és számos klasszikust a PS1, PS2, PS3 és PSP kínálatából. További költségek nélkül kipróbálható például a Horizon Forbidden West, a Cyberpunk 2077, a Tiny Tina's Wonderlands vagy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection is. Bár a klasszikusok egy részét (a PS3-as megjelenéseket) a felhő segítségével érhetjük el, a szolgáltatás zavartalanul fut, ha stabil a netkapcsolatunk, olyan élményben lesz részünk, mintha a saját gépünkön, helyben futtatnánk a játékokat.

Hogyan fizethetek elő? 

Ha van már élő előfizetésed, és szintet lépnél, a teljes, hátralévő időtartamra ki kell fizetned az új tagság felárát - azt, hogy pontosan mennyibe kerül így, a konzolodon és a store.playstation.com oldalon is ellenőrizheted. Fizethetsz online bankkártyával, de ha ez nem opció, látogass el a Konzolvilág honlapjára vagy üzleteibe, vásárolj feltöltőkártyát olyan értékben, amilyenre szükséged van, majd váltsd be ezt a fiókodon. 

Ha nincs előfizetésed, az alábbi árakkal számolhatsz:

PlayStation Plus Essential: 1 hónap 2.700 Ft / 3 hónap 7.500 Ft / 12 hónap 18.000 Ft

PlayStation Plus Extra: 1 hónap 4.200 Ft / 3 hónap 12.400 Ft / 12 hónap 30.000 Ft

PlayStation Plus Premium: 1 hónap 5.100 Ft / 3 hónap 15.000 Ft / 1 év 36.000 Ft

Akármelyik mellett is döntesz, hidd el, biztosan úgy érzed majd, megérte a befektetés. További információkat és a játékok teljes listáját megtalálod a PlayStation Plus hivatalos oldalán!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)