Hirdetés

Dél-Koreába utazott egy magyar LoL-játékos, hogy azt a szervert is meghódítsa

|

TSBlackii egy hónapon át vív a koreai játékosokkal. Nagy álma, hogy Faker ellen is kipróbálhassa magát.

Ha te is nézel League of Legends közvetítéseket a Twitchen, több mint valószínű, hogy találkoztál már Patrikkal, vagy ahogy a legtöbben ismerik, TSBlackii-vel. A népszerű streamer régi álma valósult most meg, ugyanis lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát a dél-koreai League of Legends szerveren, ahol egy hónapon keresztül próbálkozik felérni a csúcsra.

Ez a kihívás már magában is nagyon izgalmas, amiről szívesen olvasnánk, vagy hallanánk összefoglalót, Blackii azonban ennél egy sokkal interaktívabb élményt biztosít.

Hirdetés

Az Unibet Korea Climb névre keresztelt kihívás július 25-én indult és egészen augusztus 26-ig tart majd, ez idő alatt pedig 20 darab, egyenként 6-8, vagy akár 10 órás élő adásra kerül majd sor. Minderről TSBlackii a következőket mesélte nekünk:

"Maga a projekt már régóta megfogalmazódott bennem, miután a nézőim felvetették, hogy Koreában milyen is lenne Katarinával climbolni. Ezt megvalósítani akkoriban lehetetlennek tűnt. Ahogy teltek az évek, szerencsére növekedett a közösségem és a csatornám, aminek hatására olyan lehetőség adódott, hogy ez az álmom valóra váljon"

Patrik, aki többek között a Riot Games támogatását is élvezi a Unibet Korea Climb alatt, Magyarország egyik legmeghatározóbb streamere, Twitchen közel 51 ezer követővel rendelkezik, adásai pedig már 4 és félmilliónál is több megtekintéssel büszkélkedhetnek. Ezekkel a számokkal itthon a második legnagyobb League of Legends streamerré nőtte ki magát, adásait átlagban 700 néző követi minden nap.

Az esemény ideje alatt nem csak hosszú órákon át zajló élő adásokban figyelhetjük a történéseket, Blackii TikTokra is tervez tartalmakat, miközben YouTube-on folyamatosan érkeznek a streamek összefoglalói, ahol a legjobb pillanatok mellett vicces események is helyet kapnak.

Blackii egyenesen Szöul szívéből közvetít a saját Twitch csatornáján, ahol természetesen a SoloQ kihívásokon lesz a hangsúly, közben viszont betekintést ad a távoli kultúrába, és természetesen azt is megmutatja, hogy mit esznek a helyi League of Legends legendák.

A streamer szerint a Master rang után lesz nehezebb a climb, de miután már egyaránt az EUNE és az EUW szerveren is elérte a Challengert, abban bízik, hogy Dél-Koreában is sikerrel járhat, és végre megtudja a világ, ki a legjobb Katarina játékos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)