Hirdetés

Ezzel a játékkal jobban megismerheted a párod – és magadat is

|

A Monogamy az egyik legismertebb társasjáték pároknak, egyaránt szerephez jut benne a beszélgetés és az intimitás.

Társasjátékozni mindig jó móka, akkor is, ha csak egy rövid menetet tudunk becsempészni a hétköznap estébe, és akkor is, ha hétvégén az egész délutánt valami hosszabb játék előtt töltjük. Léteznek remek kétfős társasjátékok, amik nem csak pároknak szólnak, de vannak kifejezetten párkapcsolatban élők számára megalkotott társasok is, mint például a Szexpedíció vagy az Adsz vagy Kapsz?, amikkel még a régóta együtt élők is megtudhatnak magukról, egymásról ezt-azt.

Az egyik legismertebb, felnőtteknek szóló társas a Monogamy, ami az imént említett két játékhoz hasonló koncepcióra épül. Eleinte beszélgetésre ösztönöz, majd segít fokozni az élményt - az arcra adott pusziból idővel nyelves csók, a laza előjátékból vad, szenvedélyes pillanatok lesznek.

Hirdetés

Rólatok szól

A Monogamy méretes dobozában egy táblát, néhány bábut, valamint négy pakli kártyát találhatunk. Miután hangulatba helyezkedtünk, megteremtettük a szükséges körülményeket egy meghitt (és/vagy vad) estéhez, kezdődhet a kalandozás a legenyhébb, pink (Intim) szinten. Itt egymás megismerése a cél, a kártyákon beszélgetésindító mondatok szerepelnek mindenféle témákban. A párok megbeszélhetik, mik a fő céljaik az életben, mesélhetnek egymásnak múltjukról, kedves emlékeikről, kedvenc sminkekről, de a játék arra is bátorít, hogy a felek több pozitív visszajelzést adjanak egymásnak a mindennapokban, több kedvességgel tegyék boldogabbá egymást. Ezen a ponton még a testiség csak felületesen van érintve.

Miután lement két kör, jön a következő pakli: a Szenvedélyes kártyákon már izgalmasabb, izgató feladatokat olvashatunk, amik határaink feszegetésére, illetve fantáziálásra ösztönöznek. A dolgok a Forró szinten indulnak be, itt már több az olyan feladat, aminek teljesítésére sokan valószínűleg nem vállalkoznának - nem baj, ha nem akarsz kávéval a szádban játszadozni a párod testrészeivel, vagy szőlőt szétnyomni a hátsóddal. A fontos, hogy jól érezzétek magatokat, és csak azokat a dolgokat próbáljátok ki, amikhez mindkettőtöknek van kellő kedve és nyitottsága. A negyedik pakliban Fantázia kártyák szerepelnek, amik ötleteket adnak nem hétköznapi helyzetek, pillanatok megéléséhez.

A játékmenet során dobni, majd lépni kell, az egyes mezőkhöz mind-mind más feladat tartozik. A kártyahúzás mellett lehet ivás, vetkőzés, csókolózás, masszázs, vagy akár erotikus tánc és az erogén zónákon való kalandozás is. A legfontosabb, ahogy más párkapcsolati játékoknál is, hogy ne vegyétek túl komolyan a szabályokat: ne fogjátok vissza magatokat, ha késztetést éreztek arra, hogy egymásnak essetek, és ne kényszerítsétek egymást bele semmi olyanba, amit nem szeretne megtenni.

Ha nyitottak vagytok arra, hogy kilépjetek a komfortzónátokból, vagy épp valóra váltsátok fantáziátokat, jöhetnek a játékszerek, amikből a Vágyaim.hu-n rengeteget találhattok. Külön érdemes csekkolni a most akciós Satisfyer Pro+ G-Spot vibrátort, ami közös játék és magányos pillanatok során egyaránt jól jöhet. A különleges kialakítású eszköz hüvelyi vibrátor és csiklóizgató egyben, ami rezgő motort és szívókorongot egyaránt használ a legjobb élmény elérése érdekében. Vízálló, valamint beépített akkumulátorral rendelkezik, nem kell vesződni az elemekkel. Többféleképp használható, a szívó impulzusok 11, a rezgés pedig 10 különféle módban szabályozható, de a két komponens külön is működik. Ha meglepnéd a párod vele, vagy akár magadat, nem lesz jobb alkalom arra, hogy ezt beszerezd!

Ha a Vágyaim.hu-tól rendelsz, nem kell azon aggódnod, hogy bárki megtudja, mi rejlik a dobozban - semleges, jól lezárt csomagolást kapsz, és a feladó neve is titokzatos. 

Hirdetés
Hirdetés

18

Ez a tartalom csak 18 éven
felüli olvasóink számára elérhető!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)