Hirdetés

GameStar next-gen: cikkírói és videós pályázatot hirdetünk!

|

Az év vége a "next-gen" jegyében zajlik. Érkeznek az új konzolok, új korszak kezdődik a játékvilágban, ezért egy izgalmas lehetőséget szeretnénk adni az írók és videósok új generációjának is.

Cikkírói pályázatunk volt már több is, és olyan remek szerzőket köszönhetünk nekik, akik nélkül sokkal üresebb és egyhangúbb lenne a GameStar Online élete. Most azonban emeljük a tétet, és amellett, hogy lehetőséget adunk rá, hogy megmérettessetek és menőnek találtassatok, a legjobb anyagokat küldő next-gen kollégák számára lootot is biztosítunk.

Ha tehát régi vágyad volt már, hogy kipróbáld magad a műfajban, és szívesen készítenél nekünk akár szöveges, akár videós tartalmakat, akkor itt a lehetőség, hogy elindulj pályázatunkon, és ha te vagy a legjobb, akkor még meg is jutalmazunk. Na de erről még nem beszélünk, haladjunk szépen, sorban!

Hirdetés

Válassz az alábbi lehetőségek közül, vagy akár indulj mind a két pályázaton, ha elég tehetséget és szorgalmat érzel magadban!

Az írók versenye

Itt mind a két feladatot teljesíteni kell:

- Írj egy hírt minimum 1000 karakter, maximum 2500 karakter terjedelemben (szóközökkel), a GameStar Online formai követelményeit és alapvető stílusát szem előtt tartva.

Téma: az Assassin's Creed Valhalla megjelenés után érkező extra tartalmai. 

Amire ügyelj:

  • keress megfelelő forrást
  • írd meg az információkat a saját szavaiddal, saját stílusodban
  • legyen utalás (és lehetőleg link) korábbi GameStar cikkekre, amelyek relevánsak a témában
  • legyél pontos, ne legyenek tárgyi tévedések, figyelj a helyesírásra
  • lehet az anyagban személyes vélemény, olvasóknak szánt kiszólás, szellemesség, igyekezz megtalálni saját hangodat is, de próbáld a GS alapvető kereteit is szem előtt tartani

- Írj egy cikket minimum 2000 karakter, maximum 5000 karakter terjedelemben, a GameStar Online formai követelményeit és alapvető stílusát szem előtt tartva.

Téma: Jön az új konzolgeneráció, mire számíthatunk?

Amire ügyelj:

  • több forrásból dolgozz, a tényekre alapozva fogalmazd meg állításaid
  • lehet hardveres, lehet a játékok terén összehasonlítani, a lényeg az alátámasztott érvelés, átfogó szemlélet
  • legyen jól tagolt írás, jó cím és lead, lehet utalni GameStar cikkekre és hírekre is benne, amelyek relevánsak
  • szubjektív vélemény is belefér, de csak érveléssel
  • legyen olvasmányos, szórakoztató

Mindkét írást küldd el nekünk, egy e-mailben a nextgen@gamestar.hu címre, 2020. december 15-ig.

A videósok versenye

Készíts egy 2-3 perces videós anyagot, narrációval és vágóképekkel az alábbi témában: az Assassin's Creed Valhalla megjelenés után érkező extra tartalmai. 

Amire érdemes figyelned:

  • átgondolt szkript szerint dolgozz
  • használj hivatalos forrásokat (a Ubisoft által kiadott képek, játékmenet videók)
  • nyugodtan használj bármilyen formabontó, kreatív megoldást (pl. saját animációk, élő szereplés a videóban, a lényeg, hogy a hírt megfelelően átadd a nézőnek)

A videót töltsd fel YouTube-ra nem nyilvános videóként, és a linket küldd el nekünk e-mailben a nextgen@gamestar.hu címre, 2020. december 15-ig.

Nem arról volt szó, hogy lesznek izgalmas nyeremények is? 

De igen, és ezekre november 18-án még visszatérünk, hogy újabb löketet adjunk, de persze azt már most megígérhetjük, hogy a legjobbak helyet kapnak a GameStar oldalán, és persze nem fogjuk elfelejteni a nevüket a jövőben sem. Most is több olyan kollégánk van, aki hasonló lehetőség útján került a csapatba, büszkék vagyunk rájuk, és szeretnénk még átélni ezt a felemelő érzést.

Szemfülesek észrevehették, hogy korábban egy palyazat@ cím volt megadva, ezzel gondok adódtak, szóval kérünk titeket, hogy küldjétek el újra a fenti nextgen@ címre, ha esetleg arra már elküldtétek volna a pályaműveket.

Eredményhirdetés a GameStar Online-on, 2020. december 31-én.

Ha úgy érzed, hogy inkább a tech-világ a te pályád, akkor testvérlapunk, a PC World is pályázatot hirdetett, nézd meg ezt is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)