Hirdetés

GameStar next-gen: ezek a jutalmak várják a legjobb cikkírókat és videósokat!

|

Egy halom értékes periféria is hazavihető, csak adjátok bele a legtöbbet, mutassátok meg, milyen jó írók vagy videósok vagytok!

Túl vagyunk már több gyakornoki pályázaton, amelyeknek köszönhetően kiváló kollégákkal bővült a GameStar csapata az évek során - ne feledjétek, például Kaci is így került a szerkesztőséghez. Idén eljött az idő az újabb vérfrissítésre, már csak az új konzolgeneráció érkezése is emlékeztet minket arra, hogy az idő vasfoga minket sem kímél, jól jön a fiatalos, új szemlélet. 

Idén ráadásul nem csak cikkírókat, hanem videósokat is keresünk. Az írói és a videós verseny pontos részeleit ide kattintva érhetitek el, most viszont eljött az ideje annak is, hogy megmutassuk, egészen pontosan milyen nyereményekért is szállhatnak ringbe azok, akik úgy érzik, ott a helyük a GameStar csapatában. Lootzáporosan fog indulni 2021.

Hirdetés

A Mobil-IT centrum felajánlásának köszönhetően az alábbi ajándékcsomagok várnak azokra, akik a legjobban teljesítenek a cikkírói pályázaton. Ahogy látjátok, a díjak két gyártó, a Thrustmaster és a Genesis termékeit foglalják magukban. 

A cikkírói pályázat I. helyezettjének díja:

50.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

  • Thrustmaster Eswap Pro (4160726) kontroller
  • Thrustmaster Eswap Pro kontrollerhez modul kit 

A cikkírói pályázat II. helyezettjének díja:

25.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

  • Thrustmaster Eswap Pro (4160726) kontroller

A videós pályázat I. helyezettjének díja:

50.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

  • Thrustmaster Eswap Pro (4160726) kontroller
  • Thrustmaster Eswap Pro kontrollerhez modul kit (ezüst) 

A videós pályázat II. helyezettjének díja:

25.000 Ft értékű Genesis csomag

  • NSG-0999  Genesis Radon 720 gamer mikrofonos fejhallgató, Virtual 7.1, fekete-piros színben
  • NMG-0905 Genesis Krypton 700 optikai gamer egér 7200 DPI, világítással, fekete színben

A díjazottak ajándékcsomagjait Magyarország területén belül díjmentesen, csomagküldő szolgálaton keresztül fogjuk elküldeni. 

Ne feledjétek, a pályamunkákat a nextgen@gamestar.hu címre várjuk, 2020. december 15-ig. Az írók versenyén indulóknak értelemszerűen saját cikkeiket kell ide elküldeni, míg a videósok versenyére nevezőknek a nem nyilvános videóként a YouTube-ra feltöltött munkájuk linkjét. Eredményhirdetés a GameStar Online-on, 2020. december 31-én.

Ha inkább a tech-világ a ti asztalotok, akkor érdemes lehet ránézni a PC World hasonló pályázatára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)