Hirdetés

Ha igazán profi FIFA-s megmozdulásokat akarsz látni, ezt a videót nézd meg!

|

A MOL Nyári Online Foci Kupa elődöntőjében is gyönyörű pillanatokat láthattunk.

Az elmúlt hónapokban lezajlott a MOL Nyári Online Foci Kupája, melynek keretében 364 FIFA-játékos küzdött azért, hogy a legjobbak közé kerüljön, és értékes nyereményekre tegyen szert a végén. Korábban láthattátok a top 16, majd a top 8 legjobb pillanatait, most pedig következzen az elődöntő, avagy a top 4, ahol már tényleg csak a legtehetségesebbek maradtak.

Hirdetés

A tét nem kicsi: a legügyesebb játékos egy PlayStation 5-öt vihet haza, a többiek pedig egyebek mellett 12 hónapos PlayStation Plus előfizetéssel is gazdagodnak. Alább az elődöntők mind a négy mérkőzését megtekinthetitek teljes egészében, de akkor is érdemes belenézni a videóba, ha csak pár látványos megmozdulást szeretnétek látni. 

Hamarosan jelentkezünk a döntő meccsekkel is, nézzetek vissza a napokban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)