Hirdetés

Így szerezhetsz ingyen PlayStation játékokat vagy PS Plus előfizetést

|

Jól jönne egy PlayStation Store ajándékkártya, amiből játékokat vásárolhatsz, vagy netán egy teljes évnyi PlayStation Plus előfizetés?

Hosszú ideje a PS-es játékosok életének szerves részét képezi a PlayStation Plus előfizetés, amely nemcsak az online multiplayert biztosítja, de hónapról hónapra ajándék extra játékokkal és exkluzív kedvezményekkel látja el az embert. Egyre inkább kezd a játékostársadalom egyébként is áttérni a lemezes játékokról a digitális verziókra, a különféle szezonbérletek és kiegészítők pedig általában alapvetően is csak ilyen formában elérhetőek.

A Konzolvilág új nyereményjátéka most kifejezetten azokat a gamereket célozza meg, akik szeretnek digitálisan vásárolni, és tudnának mit kezdeni némi online zsetonnal, vagy esetleg több hónap bónusz PS Plus előfizetéssel.

Hirdetés

Bővítsd digitális gyűjteményed!

A "Sony PlayStation digitális nyereményjáték"-ot 2022. április 4. és 2022. május 1. között szervezi meg a Konzolvilág. Ahhoz, hogy részt tudjatok venni rajta, nem kell mást tennetek, mint digitális PlayStation termékeket vásárolni a Konzolvilág oldalán. Itt konkrét játékokra is lecsaphattok, mint például a Diablo III: Rise of the Necromancer vagy a Just Dance Unlimited, de akár olyan szezonbérletekre is, mint az Assassin's Creed Origins Season Pass, illetve természetesen nem maradnak ki a felhozatalból a PlayStation Store ajándékkártyák és a PlayStation Plus előfizetések sem.

A sorsolást egészen pontosan május 2-án hétfőn fogja megejteni a Konzolvilág, ekkor választják ki a 20 szerencsést, akiknek az alábbi loothalomból fog majd hullani valami csemege:

  • 5 db Playstation Store ajándékkártya 5 000 Ft értékben (digitális)
  • 5 db Playstation Store ajándékkártya 10 000 Ft értékben (digitális)
  • 5 db PS5 Playstation Plus kártya 3 hónapos (digitális)
  • 5 db PS5 Playstation Plus kártya 12 hónapos (digitális)

A nyereményjáték szabályzatát ide kattintva éritek el, a további részleteket pedig itt találjátok meg a Konzolvilág hivatalos oldalán. 

Nézd a streamet, és csillogtasd meg tudásodat!

Maga a fenti nyereményjáték viszont még messze nem minden, mi is készülünk egy húsvéti aprósággal nektek, úgyszintén a Konzolvilággal kéz a kézben: csütörtökön, vagyis április 14-én, pontban 16 órakor egy nagyjából 2 órásra tervezett livestream indul el a GameStar YouTube-csatornáján. Ebben az élő adásban kedvenc PS Plus-os játékainkat fogjuk újra elővenni, hosszabb-rövidebb időre előkerül a God of War III Remastered, a Detroit: Become Human, a The Last of Us Remastered, a LittleBigPlanet 3 és a Street Fighter V is.

Egy csomó PlayStation Store-os ajándékkártya, PlayStation Plus előfizetés, illetve Konzolvilág ajándékkártya várja majd egy legügyesebb nézőinket. Fel fogunk tenni ugyanis az adás során hat kérdést (melyek értelemszerűen a hat kipróbált játékhoz kapcsolódnak), azok pedig, akik leggyorsabban megírják a helyes megfejtéseket a nyeremenyjatek@gamestar.hu-ra, bebiztosítják maguknak az említett jóságokat.

A livestream során mindig el fogjuk mondani, az adott kérdésért milyen ajándék jár éppen, és ebből összesen mennyire pályázhattok. A nyerteseket a Konzolvilág fogja értesíteni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)